יום ראשון, 11 ביוני 2017

Culinary – התערוכה השנתית למזון ולקולינריה – תתקיים זו הפעם החמישית ב-12-13 ביוני, בדן פנורמה מאת: שרית יוכפז

CULINARY 2017 התערוכה השנתית למזון וקולינריה  
Culinary – התערוכה השנתית למזון ולקולינריה – תתקיים זו הפעם החמישית ב-12-13 ביוני, 

בין השעות: 11:00 – 19:00 מרכז הכנסים דן פנורמה ת"א. במסגרת התערוכה מוצגים חידושים ומגמות בעולם הקולינריה והמסעדנות הישראלי. תחת קורת גג אחת יציגו השנה עשרות יצרני מזון מקומיים לצד יבואנים,
 החל מיצרני ויבואני בוטיק מסקרנים ועד חברות מזון גדולות ומובילות, כמו החברה המרכזית (

אחד החידושים שיהיו השנה הוא כנס הבירה שיערך ביום השני של התערוכה, בו יהיו הרצאות שונות בנושא בירה, טעימה של בירות חדשות ומסקרנות וגולת הכותרת הכרזה על הבירות הזוכות בתחרות 2017  Golden Beer- שהתקיימה השנה לראשונה 

בארץ. בתערוכה, המיועדת לשוק המקצועי, יוצגו חידושים רבים הנשענים על חדשנות טכנולוגית, המצאות מגוונות בתחום שמשפרות את חווית הלקוח והצרכן (רבות מהן המצאות ישראליות שזכו בפרסים ובשבחים בעולם), מגמת הטבעונות שהולכת וגדלה ומגיעה לצרכן, החדשנות בעולם הקפה שהולכת ומתחזקת, סכינים ייחודיים, כלים מאפים ועוד- עושר קולינארי ורבגוניות אינסופית של מרקמים, ריחות וטעמים בחלל אחד. אורחי התערוכה יוכלו לטעום ולחוות את מיטב החידושים בחוד החנית של הקולינריה הישראלית ביניהם:

  • פריז בייקרי – השקה ראשונה בארץ של מותג הפטיסרי הצרפתי Lenotre והלחמים והמאפים של המותג הצרפתי Bridor.
  • עמיאל פירות יער – ידועים כחלוצים בגידול פירות יער לאורך כל השנה דומדמניות, פטל, פטל שחור, דובדבנים, תותי יער, אוכמניות ועוד- כולם גדלים בצפון רמת הגולן במושב שעל.
  • כמהין ברעם – יציגו את כמהין הקיץ השחורות הגדלות בארץ לצד חמאות כמהין ומלח כמהין.
  • דרינק איט – מציגים  לראשונה את ברז הבירה עם המזיגה ההפוכה – המזיגה נעשית מתחתית הכוס כלפי מעלה ומאפשרת שתייה חלקה והרמונית יותר של הבירה על כל טעמיה.
  • פיין קוק – השף יאיר פיינברג יציג לראשונה את הדור הבא של המקרר הביתי: life – מכשיר אחד המאפשר ליהנות מקירור עוצמתי או חימום עדין במטבח הביתי. ושומר על איכות חומר הגלם עם כל פעולה.
  • Ripples – ציור בקפה – פיתוח ישראלי שמפורסם בעולם ומוצג לראשונה בארץ – מדפסת בטכנולוגיית הדפסה תלת מימדית המוגנת בפטנט, ומאפשרת הדפסה על שכבת המשקה הראשונה (קפה וכו) של כל תמונה או לוגו שבוחרים.
  • Nitro- קפה קר הזורם מברז בירה ומועשר בחנקן. טעמו כטעם קפה אך המרקם מזכיר מאוד בירת Stout  בעלת מרקם קרמי ועשיר.
  • Nutraid – תוכנה ישראלית שנותנת פתרון פשוט ונוח לחישוב ערכים תזונתיים ויצירת תוויות מזון בהתאם לתקן האחרון של משרד הבריאות. בנוסף מהווה התוכנה כלי לניהול מתכונים חישוב ערכים תזונתיים בשלבי פיתוח מוצר.
  • תבליני בר – יציגו את סדרת תחליפי הבשר שלהם (מוכרות כפטנט)- סדרה צמחית מרכיבים טבעיים עתירי חלבון. זוהי תערובת יבשה אותה משרים במים
  • סודות האוקיאנוס – יציגו קוויאר טבעוני – העשוי מאצות ים ומים בבישול מולקולארי עם מגוון טעמים.

סכיני לובלינסקי יציגו
 את סדרת סכינים יוקרתית מבית קאי, מרינה פטריות תציג סדרה חדשה של עשבי תיבול, דיפלומט עם מגוון פתרונות מזון ביניהם דיספנסרים של היינץ, נעמן תציג לראשונה סיר מחולק, נספרסו עם תפריט של 5 קוקטיילים מרעננים על בסיס תערובות הקפה של החברה, שוקולד ולרונה יציגו לראשונה גלידות שכל טעמיהן על טהרת השוקולד, 
כרמל דיירקט יציגו את הסכום הייחודי של המותג הברזילאי TRAMONTINA 
, טרה צוריאל יציגו מתחם מרקט עם מגוון גבינות איכות,
תמרה רטבים עם בסיס להכנת רוטב הולנדז, עמותת קבוצת שורשים יציגו את הספר סבתא בישלה גורמה, לחמא יציגו לחמי שאור ייחודיים, 
תבליני נפטון יציגו ליין חדש של חטיפי חומוס טבעוניים, 
ברקנית יציגו את הגבינות הייחודיות שלהם, טרס פזוס יציגן את קמח התירס של חברת מינסה המקסיקנית.
מתחם הרצאות שימשיך להוביל את הנושאים שמעסיקים את הקולינריה בישראל

. במתחם ההרצאות יוצגו פאנלים אותם ינחו עיתונאי אוכל מהשורה הראשונה ומשתתפים בהם שפים, מסעדנים ואנשי אוכל בכירים. בין הפאנלים תהיה בחירת עורכי האוכל 
רשימת המציגים וההרצאות המלאה מפורסמת 
באתר התערוכה <<< הרשמה לקהל המקצועי בלבד <<<ניהול והפקה: סטודיו בן עמי. תערוכת קולינרי 12-13 ביוני, בין השעות: 11:00-19:000
 דן פנורמה תל אביב, מרכז הכנסים, קויפמן 10, תל אביב יפו.
מומלץ.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עיריית תל אביב- יפו: סדרי פסח קהילתיים וציבוריים בצל מלחמת חרבות ברזל מאת שרית יוכפז

                                                       צילום:   רועי דוד                                                                עירי...