מחלבת שטראוס מרעננת את מקרר המעדנים
ומשיקה מותג חדש בשם JOY
במסגרת המהלך משיקה החברה קו מוצרים חדשני ותחל במהלך של כינוס מותגי מעדנים תחת המותג החדש .
המותג יכלול בשלב ראשון  3 סדרות :
·       סדרת מעדנים חדשה עם תוספות פרי , מעדנים עם תוספות פצפוצי שוקולד ומעדנים בתוספת קוקוס
·       סדרת מעדני 0% שומן –אשר תחליף את המותג תענוג
  • סדרת מעדנים חלקים שתחליף את המותג מעדן שטראוס ומעדן הגולן.



מחלבת שטראוס מביאה חדשנות למקרר המעדנים ומשיקה מותג חדש תחת השם: JOY -מדובר במותג מטריה חדש בעולם המעדנים, שיכלול בשלב ראשון 3 סדרות : סדרת מעדנים חדשה עם תוספות פרי ופצפוצי שוקולד, סדרת מעדני 0% שומן, סדרת מעדנים חלקים שתחליף את המותג מעדן שטראוס, מעדן הגולן ותענוג. המותג מצטרף למותגים מוכרים ואהובים כמו מילקי ודני. בשלב ההשקה המותג החדש יכלול 10 מוצרים, מתוכם 4 מוצרים חדשים וההשקעה במהלך מוערכת ב 8 מיליון שקלים.
ארז פז, מנכ"ל שטראוס מחלבות אמר היום: "כחברה המובילה את הקטגוריה החלטנו לתת מענה לביקוש הצרכני לחוויה סנסורית חדשה ולהעצים את החוויה הכוללת במוצר. לאחר פיתוח טכנולוגי ממושך שהותאם לטעם הישראלי פיתחנו סדרה חדשה של מעדנים עם תוספות חדשניות  המצטרפת למעדנים המוכרים והאהובים. מהלך זה מהווה בניית פלטפורמה מותגית חזקה בקטגוריה".
 
80% מהקטגוריה הוא טעם שוקולד חלק. לדברי פז, "כיום, מורגש החוסר בטעמים רלוונטיים עבור הקהל הבוגר יותר ומעלה, לכן השקענו בפיתוח טכנולוגי עתיר משאבים במטרה לייצר  פלטפורמות מעניינות, המגיעות  ממשחק של מרקמים שיעלה את רף החוויה בקטגוריית המעדנים".
"ממחקרי צרכנים שערכנו עולה כי יש נכונות לטעמים נוספים בקטגוריית המעדנים. בדומה לקטגוריית היוגורטים אנו מבחינים שיש כאן פוטנציאל צמיחה שעדיין לא מוצה" 
על הסדרות החדשות:
  • סדרת מעדנים חדשה עם תוספות פרי ושוקולד-  סדרת מעדנים חדשה עם פריצה טכנולוגית המאפשרת שילוב של מעדן שוקולד עם תוספות. לראשונה בישראל, מושקת סדרת מעדנים הכוללת מעדן עם תוספות של שבבי קוקוס, מעדן עם תוספת של שבבי שוקולד, מעדן עם תוספת של  תותים. מחיר מומלץ: 4.5 ₪.
  • סדרת מעדני 0% שומן- תחליף את המותג תענוג לצד השקת טעמים חדשים המתוכננת בחודשים הקרובים .מחיר מומלץ: 4 ₪.
  • סדרת מעדנים חלקים – שמירה על המתכון האהוב של מעדן שטראוס תחת המותג החדש לצד השקת טעמים חדשים. מחיר מומלץ: 4 ₪. מומלץ טעים.