פסטיבל טעם כנרת ה- 9 בסימן "מחמם את הלב" חוזר אלינו ויתקיים בחנוכה בין התאריכים 27 בנובמבר עד ה-7 בדצמבר 2013 מומלץ.
מאת שרית יוכפז
פסטיבל "טעם כנרת"- פסטיבל האוכל הוותיק של עמק הירדן חוזר אלינו בחנוכה וחוגג כבר את שנתו התשיעית!
בחבל הארץ היפה הזה, שעבר והווה מתמזגים בו, הוקמו במהלך השנים מסעדות, בתי קפה, מגוון אטרקציות תיירותיות לכל המשפחה כגון מרכזי מבקרים,
חוות ועוד שפע אתרים, מהם נולד פסטיבל טעם כנרת הטומן בחובו חגיגה לכל החושים שתחמם את הלב.
הפסטיבל יתקיים השנה בין התאריכים: 27 בנובמבר (נר ראשון של חנוכה) ועד 7 בדצמבר 2013– שני סופי שבוע הכוללים את חג החנוכה ביניהם
ומטרתו להביא למודעות את ההיצע התיירותי-קולינארי העשיר והמגוון שיש לאזור להציע באחד מאזורי הארץ היחידים המציעים מזג אוויר נעים גם בחודשי החורף!
הפסטיבל נערך ביוזמת מחלקת התיירות והאגף לפיתוח כלכלי במועצה האזורית עמק הירדן ומציע הפנינג גדוש בתכנים מושקעים ומסקרנים מעולם התיירות והקולינאריה.
המסעדות המובחרות ובתי האוכל יציעו מנות מיוחדות בדגש על יצירה קולינרית מקומית, ולצד אלו יצטרפו שלל אירועים ססגוניים, סדנאות, בישול בטבע, מפגשי שפים ועוד המון הפתעות שייצרו יחד פסיפס מרגש ומפתיע שיחמם את הלב.
* פתיחת מסעדת 1910 החדשה בדגניה א' של השף עודד שורצברד-וינר * שירה בציבור עם האחים אסנר בבית הבד בדגניה * אבירי הכנרת במרינדו
* משתה ספרדי בצל תמר * טעימות חנוכה במסעדת "רוברג" בלבנים * מוסיקה וניגובים בראש צעיר ב "יוסי של חומוס"
*מוזיקה וקולינריה במסעדת "ערמונים" * סדנת בצק עם בשמת שורצבד וינר ועוד שפע פינוקים שיעשו חם בלב...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה