יום שלישי, 5 בנובמבר 2013

האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ נפתחה בנמל תל אביב במסיבת עיתונאים. מאת: שרית יוכפז


קבוצת בולטהאופ ישראל בראשותם של אנשי העסקים מירי ורן פרסברג משיקים לראשונה בישראל את:
Bulthaup Culinary  Academy
האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ

לראשונה בישראל ייפתח בנמל תל אביב חלל קונספט ייחודי שיתפרש על פני 500 מ"ר המחבר בין עולמות העיצוב והקולינריה בהשקעה של 6 מיליון ש"ח
רן פרסברג, הבעלים של קבוצת בולטהאופ אמר היום: " אולם הקונספט החדש, המשלב לראשונה את עולמות העיצוב של בולטהאופ והאקדמיה לקולינריה, נולד על בסיס התפיסה  שהמטבח הוא מרכז החיים של הבית. המתחם הקולינרי לעיצוב המטבח של בולטהאופ מאפשר לנו להגיש חוויה שונה מהמקובל כיום בענף יחד עם שירות, מקצועיות ודרך חיים ובכפוף לסטנדרטים העולמיים הגבוהים ביותר."

עוד הוסיף פרסברג: " Bulthaup Culinary  Academyמעניק לצרכן חוויה כוללת בעולם השרות  ופתרון כולל למטבח החל משלב תיכנון ועיצוב המטבח, דרך מוצרי החשמל המותאמים לסטנדרטים של המטבח ועד שלב האירוח והפקת המיטב מהמטבח כעולם חווייתי שלם ודרך חיים."

Bulthaup Culinary  Academy יעניק חוויה ייחודית של תוכן קולינרי, סיורים בשווקים, מפגשים עם דייג, יינן, אופה וגבן

סדנאות עם טובי השפים בארץ – חיים כהן, אסף גרניט, ניר צוק, דוד ויוסף ומפגשים קולינריים עם בלוגרים- בשלנים מובילים


התקיימה מסיבת עיתונאים אותה ארגן רני והילה רהב.

לדברי מארק א. אקרט מנכ"ל בולטהאופ העולמית : " אנו שמחים ונרגשים להשיק יחד עם מירי ורן פרסברג את בית בולטהאופ החדש, המשלב את תמצית העיצוב לצד אקדמיה לקולינריה.  לצד הקדמה והטכנולוגיה, אנשים תרים אחר אותנטיות ואינדבידואליות, ולכן חשוב לנו כחברה יצרנית לשים את הפוקוס על הגשמה עצמית וחוויות רגשיות. אנחנו תרים כל העת להעניק ללקוחותינו מטבחים המבוססים על מבנים ומערכות מהמתקדמות והמעוצבות ביותר  לצד אלו המספקות גם הנאה רגשית, שילוב זה מעניק את החוויה הייחודית ותפיסת העולם האישית של בולטהאופ."

על bulthaup  culinary Academy
Bulthaup Culinary Academy ממוקם בנמל תל אביב ויציג את קולקציית 2013-2014 של חברת המטבחים הגרמנית אשר לה כ- 200 נציגויות ברחבי העולם.
החלל המעוצב והיפהפה של בית בולטהאופ החדש בנמל תל אביב, המטבחים ומוצרי החשמל היוקרתיים וההתרחשות הקולינרית התוססת שסביבו – יהוו השראה  למתחם הסדנאות החדש באולם התצוגה של בולטהאופ.
הסדנאות והקורסים לבישול בבולטהאופ יהיו שונים מכל המוכר עד כה – לא סדנה פרונטלית רגילה אלא חוויה כוללת – סיורים קולינריים בשווקי תל אביב שיסתיימו בסדנה כיפית ודינמית, מפגשים צבעוניים עם דייג, אופה, יינן, ירקן, גבן – אנשים שיוצרים קולינריה, נוגעים בחומרי גלם ואוהבים לספר על כך, סדנאות עם בשלנים ושפים מוכרים ואהובים וארוחות ערב רומנטיות מודרכות ומעל הכל – הזדמנות נדירה לפגוש את האנשים שיוצרים יום יום את המטבח הישראלי – חיים כהן (יפו תל אביב), אסף גרניט (מחניודה), ניר צוק (קורדיליה), דודו אלמקייס ויוס שטרית (דוד ויוסף) ועוד שפים מוכרים ואהובים שיחלקו עם המשתתפים סודות מהמטבח הפרטי שלהם.
את האקדמיה הקולינרית של בולטהאופ ינהל דני לרנר, אשר שימש בעבר מנכ"ל קבוצת כתית, ניהל את הבראסרי המיתולוגית בניו יורק, היה בעליה של מסעדת AZAFRAN בניו יורק ואף ייעץ לשורה ארוכה של מסעדות מובילות בארץ.
המנהל הקולינרי הוא עדי שוורץ, שף הבית של בולטהאופ ובמשך 12 השנים האחרונות – שף ומנהל קולינרי בבתי ספר לבישול בארץ.

האקדמיה לקולינריה מבית בולטהאופ תציע מספר שירותי העשרה קולינריים:
סדנת דגים בבולטהאופ תתחיל בסיור בנמל יפו ומפגש עם דייג שילמד איך בוחרים דגים טריים ולמה הם מתאימים תוך כדי שתיית אוזו וטעימות של קרפצ'ו. משם יחזרו המשתתפים לבית בולטהאופ וילמדו להכין מנות מדניס, לברק, מוסר וכל דג אחר שהים שלח.

סדנת הבשרים תיפתח בטעימות יין בחנות יינות בנמל תל אביב ובהסבר מפי יינן ותימשך בחגיגה של מנות בשרים עסיסיות. משתתפי המסעדה הבלקנית ייהנו מהצלילים ומהריחות המסחררים בשוק לוינסקי, יקנו תבלינים, יטעמו גבינות וישובו לבית בולטהאופ ללמוד להכין מנות כמו בוריק ספינצ'י, מאפה יופקה, פלפלונים קלויים במילוי גבינות, קיני קדאיף, עוגת סולת שמליק ועוד טעמי הבלקן. כל סדנה תסתיים בארוחה עשירה ועתירת מנות.

פודי'ס רומנטיקנים יוכלו להתענג על ארוחת ערב מודרכת לאור נרות, ובין לגימות של שמפניה לטעימות יין ללמוד להכין מנות חושניות מחומרי גלם אקזוטיים. ולכל הפריקים של בלוגי האוכל הרבים ברשת, אחרי שצפו במתכונים, קיבלו טיפים ואולי אף ניסו בעצמם – תהיה הזדמנות להיפגש עם הבלוגר החביב עליהם ולטעום ממעשה ידיו.

בנוסף לסדנאות יתקיימו קורסים מקצועיים בתחומי האפיה והבישול, בני 8 מפגשים, שילבו ידע תיאורטי ומעשי, סיורים ומפגשים קולינריים והדרכות מקצועיות ע"י שפים אורחים.

על bulthaup  וקולקציית 2013-2014
בולטהאופ פועלת בתחום בו ארכיטקטורה יוצרת איכות חיים. החברה מפתחת, מעצבת, מייצרת ומשווקת מערכות על פי הזמנה עבור אזור המגורים. מערכות אלה מהוות פתרונות כוללים המציעים פונקציונאליות וארגונומיות מושלמות, פתרונות אשר נועדו לתת מענה אפילו לדרישות הארכיטקטוניות והעיצוביות הקשות ביותר. כל מטבח מתוכנן ומיוצר על בסיס דרישות הלקוח הספציפי.

בולטהאופ נחשבת בתעשייה כמובילה ובעלת חזון. מדיניות החברה מכוונת לתת מענה לצרכים של החברה המשתנה, הלקוח והאדריכל האינדיווידואליים. המוצרים של בולטהאופ יוצרים טרנדים ומהווים אבני דרך בהיסטוריה של המטבח בכל רחבי העולם.


מוצרי בולטהאופ אינם מושפעים מאופנות. המוצרים הם למעשה האופן שבו מביעה בולטהאופ באופן ממשי ומוחשי את עקרונותיה בדבר שלמות המוצר והחומר, עקרונות של גימור מושלם ושל אסתטיקה מינימליסטית, המאפשרת לאנשים מרחב. הגישה הסיסטמית משלב הפיתוח והעיבוד ועד לשלב ההתקנה, מבטיחה פתרונות, המותאמים לכל לקוח באופן אישי.
קולקציית b3
B3 מביא חופש עיצובי בלתי מוגבל למרחב המחיה. קיר הפונקציה הרב B3 משחרר את המטבח משיטת התכנון שנשלטה על ידי תכנית הרצפה והופך את עצמו גורם המכריע בארכיטקטורה של החדר. את צינורות המים, החשמל וגז מסתיר קיר המאפשר לארונות להופיע כאילו הם צפים. הוא הופך להיות פעיל כפונקציונלי ולתרום למראה האסתטי, תוך יכולת למזג את המטבח וחלל מגורים יחד וליצור יחידה אחת.

 רקע בולטהאופ:
החברה הוקמה בשנת 1949 על ידי מרטין בולטהאופ בגרמניה וכיום בעלת  כ- 200 נציגויות ברחבי העולם והיא חוד החנית והחדשנות בתחום עיצוב המטבחים בעולם.

טלפון:  03-5429900 יום ו' 09:00-13:00 גני תערוכה 3 בנמל ת"א . מומלץ
אתר החברה: www.bulthaup.co.il

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שעון טלפון של KIDIWATCH – הדור החדש של השעון החכם לילדים.שומר עליהם גם מרחוק. מומלץ מאת: שרית יוכפז

        הילדים בחופש הגדול – ואתם בשקט גדול : שעון KIDIWATCH שומר עליהם גם מרחוק בעיצומה של חופשת הקיץ , כשהילדים מבלים שעות רבות מחוץ ...