יום שני, 2 במרץ 2015

סלטי צבר ממשיכה לחדש ולגוון בגזרת החומוס עם סלט חדש - חומוס עם חריף.מאת: שרית יוכפז

נא להכין כוס מים בצד:
חדש מסלטי צבר והשף אבי לוי: חומוס עם חריף
מתכון מסורתי וסודי של השף אבי לוי



סלטי צבר ממשיכה לחדש ולגוון בגזרת החומוס עם סלט חדש - חומוס עם חריף. המתכון הסודי והחריף פותח על ידי השף אבי לוי וצבר.
השף אבי לוי הצטרף לפני כחצי שנה לסלטי צבר בתור יועץ קולינרי ופרזנטור והביא עימו את עולם הטעמים הייחודי לו – שילוב בין טעמים מסורתיים לישראלים. זה היה רק עניין של זמן עד שלוי יטביע את חותמו בפיתוח חומוס עם חריף, במתכון הסודי שלו המורכב משילוב ייחודי בין סוגי פלפלים חריפים שונים, שום ועשבי תיבול.
לוי, שנכנס ללב ולבלוטות הטעם של הקהל הישראלי עם זכייתו בתכנית מאסטר שף, מחזיק בשתי מסעדות מצליחות בירושלים (המוציא, בית הכוון) וידוע בחיבתו לטעמים חריפים.
לא רק לוי, גם הישראלים אוהבים חריף: על פי נתוני סטורנקסט, היקף המכירות של שוק סלטי החומוס עם חריף הכפיל את עצמו בשנתיים האחרונות, וחומוס עם חריף הוא כיום הטעם המוביל בישראל בתחום החומוס תוספות. "חומוס עם חריף" הוא סלט החומוס החריף השני של סלטי צבר. הוא מצטרף ל"חומוס מעורבב עם חריף". ולמקרה שתהיתם, החומוס החדש חריף יותר מחברו למדף.
חומוס עם חריף של צבר: משקל 400 גרם, כשרות: בד"צ העדה החרדית, מחיר מומלץ לצרכן: 11-13 ₪ (המחיר הסופי לצרכן נתון לשיקול דעת הקמעונאי), להשיג בכל רשתות השיווק
מומלץ.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

בפסגת המנהיגים במסגרת ועידת האקלים של האו"ם COP29 מאת": שרית יוכפז

    השרה להגנת הסביבה עידית סילמן, שגריר ישראל באזרבייג'ן ג'ורג' דיק ומנכ"ל המשרד להגנת הסביבה אסף יזדי השתתפו בפסגת המנהיג...