יום ראשון, 24 ביולי 2016

המותג דזיטין להחתלת תינוקות חוזר למדפים עם נוסחה חדשה ומשופרת מאת: שרית יוכפז



סדרת קרמי ההחתלה דזיטין מושקת מחדש בימים אלה בישראל ומוצעת ברשתות הפארם. הסדרה כוללת שני מוצרים, דזיטין קרם החתלה ודזיטין אקסטרה המבוססים על נוסחה משופרת למניעה, הקלה וטיפול בתפרחת החיתולים.

דזיטין קרם ההחתלה מתאים לתינוקות בני יומם, קל ונוח למריחה, מרגיע במהירות, מגן מפני אדמומיות ועור מגורה ושומר על רכות העור.
מחיר מומלץ לצרכן 25 ₪ ל-100 מ"ל
דזיטין אקסטרה- להגנה מוגברת. קרם ייעודי לטיפול בתפרחת חיתולים היוצר שכבת הגנה מידית המסייעת להגן על עורו העדין של התינוק. הקרם מרגיע את העור ומעניק תחושת הקלה כבר מהשימוש הראשון. מכיל 25% אבץ (ZINC OXIDE)
מחיר מומלץ לצרכן 35 ₪  ל-75  מ"ל
ממחקרים שערכה החברה עולה כי 50-60% מכלל התינוקות יסבלו מתפרחת חיתולים בשלב כזה או אחר. סדרת דיזטין החדשה, מציעה מענה רחב לנושא תפרחת החיתולים הן לטיפול יומיומי למניעה ולשמירה על עורו הרגיש של התינוק והן לטיפול בשלב הפעיל של תפרחת החיתולים.




את מוצרי דזיטין, משווקת בארץ חברת ג'ונסון & ג'ונסון העוסקת במחקר ופיתוח , ייצור ומכירה של מגוון רחב של מוצרים בתחום הבריאות והיופי כמעט בכל מדינות העולם– עם ותק של למעלה מ-120 שנה. 

מומלץ.

מאת: שרית יוכפז עורכת ראשית.sarit0404@yahoo.com

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אירוע 'אמץ כלב' שהתקיים השבוע בהולנדיה בשיתוף עם אגודת צער בעלי חיים בישראל, לקראת יום הכלב הבינלאומי שחל ב- 26.8 מאת: שרית יוכפז

                                                        צילום איציק בירן     " בחודשי הקיץ, תופעת נטישת הכלבים מגיעה לשיאים מדאיגים:  י...