מותג מעדן הפרי המוביל בישראל "סנדלפור"
100 אחוז פרי בגודל ענק 500
גר'
חברת סיימן יבואנית מוצרי גורמה משיקה
לקראת פסח בשורה עבור חובבי מעדני הפרי- מעדן פרי סנדלפור 100 אחוז בגודל ענק- 500 גר'.
מעדן פרי סנדלפור אידאלי למריחה על מצה, כבסיס לקינוחים נפלאים, כליווי למתוקים של
המימונה ואפילו לבישול. מחיר מומלץ לאריזת 500 גר'- 25-24 ₪. ניתן להשיג בכל רשתות
השיווק המובילות.
קטגוריית "מעדן
פרי" הנשלטת על ידי מותג "סנדלפור" הינה על פי נתוני סטורנקסט
הקטגוריה הצומחת ביותר בשוק הריבות בישראל הכולל ריבות, קונפיטורות ומעדן פרי בשנת
2016. נתח השוק של מעדני 100 אחוז פרי בארץ נאמד בכ-48 מליון ₪ בשנה והינו
הקטגוריה הצומחת ביותר בשוק זה בשנה החולפת ,עם צמיחה שנתית של כמעט 5 אחוזים.
בעוד שקטגוריה זו צמחה, בקטגוריות האחרות ניכרת צמצום בצמיחה: שוק הריבות הכולל את
כל הסוגים (מעדן פרי, קונפיטורות וריבות) – עלה ב 0.8% , מתוך זה סנדלפור עלה ב 5%,
סה"כ שוק מעדני הפרי עלה ב 3%. סה"כ שוק הריבות + קונפיטורות (ללא מעדני
פרי) – השוק ירד ב3% . מנתונים אלו עולה שמה שמשך את השוק למעלה היה הגידול של
מעדני הפרי שנבע בעיקר מהגידול של סנדלפור. הנתונים מתייחסים לשינוי כספי בכל
הפרמטרים.
שוק הריבות בישראל
הכולל ריבות קונפיטורות ומעדני פרי מגלגל כ-89 מליון ₪ בשנה. חברת סיימן באמצעות מותג מעדן הפרי
"סנדלפור" מחזיקה בכ- 33% מסך כל השוק שכולל ריבות
קונפיטורות ומעדן פרי. "סנדלפור" מובילה את הקטגוריה ועלתה השנה מנתח של
30% ל 33%. בכל שנה נמכרות מעל 2 מליון יח' "סאנדלפור" . במהלך
השנה נצרכים בישראל 1816 טון בשנה, כאשר לקראת חנוכה, בחודשים נובמבר ודצמבר ישנה
עלייה של 25-30 אחוזים לחודש בממוצע. מעדני הפירות של
"סנדלפור" הינם ללא תוספת סוכר ו-100%
פרי טבעי, בעלי מגוון טעמים כגון תות, פירות יער, תפוזים, פטל, אפרסקים, אוכמניות,
משמשים ועוד. חב' "סנדלפור" משווקת את מוצריה בישראל כ-18 שנים ובמהלך
השנים הפכו מעדני הפירות שלה למותג האהוב והנמכר ביותר בתחומו בשוק הישראלי.
הצלחתו של המוצר בישראל שינתה את הרגלי הצריכה של
הישראלי בכל הנוגע לצריכת קונפיטורה וריבה, והפכה מקור לחיקויים רבים על המדפים. הטעם
הנמכר ביותר בשוק הישראלי הוא כמובן תות.
מפעלי סנדלפור ממוקמים באזור מטעי הפירות השופע
באירופה וזהו המקור למרב הפירות המשמשים חומר גלם לסדרת מעדני הפרי המונה 18 סוגים
שונים. מעדני סנדלפור מיוצאים לכ-100 מדינות ברחבי העולם על פני 5 יבשות. כל
המעדנים מיוצרים על בסיס פירות ומיצי פירות ללא כל תוספת של סוכר או חומרי שימור
וטעם למיניהם אלא רק מיץ ענבים טבעי כממתיק. הייצור מבוסס על תהליך רקיחה אשר
מקורו במשפחת המייסדים של החברה וזהו סוד הטעמים הטבעיים של מעדני סנדלפור. אחד
הסודות הנוספים המבטיחים את הטעם והארומה הטבעיים של סדרת המעדנים הוא שיטת הפסטור
של האריזה, השומרת על הטעמים הטבעיים של הפרי במוצרים השונים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה