שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום רביעי, 19 באפריל 2017

יצרנית המזון מיה מציגה: סדרת תערובות "על האש" מומלץ. מאת: שרית יוכפז

יצרנית המזון מיה מציגה:
סדרת תערובות "על האש" :
תערובות תבלינים לסטייקים, עוף, דגים, קציצות ועוד
התמונה של ‏‎Sarit Yochpaz‎‏.
 תבשיל רצועות עוף וירקות עם תבליני מיה - תערובות על האש. שהכינותי בתיאבון
צילום:שרית יוכפז

יצרנית המזון הישראלית "מיה", מציגה לקראת יום העצמאות ועונת הפיקניקים את סדרת "על האש", סדרת תערובות תבלינים המיועדת להשבחת טעמן של מנות בשר ודגים שונות.

תערובות התבלינים של חברת "מיה" מותאמות לכל סוגי הבשרים במטבח הישראלי. תערובות התבלינים מבוססות על תבלינים טהורים בלבד, ללא חומרים נוספים ונמכרות במחירים שווים לכל כיס, ללא פשרות על האיכות.
חברת "מיה" מייצרת את התבלינים בהתאם למתכונים משפחתיים של מייסדי החברה אשר הותאמו לטעם הישראלי, המאופיין בקשת הרחבה של סוגי מאכלים לפי עדות שונות ומאכלים מסורתיים. בחברה שוקדים על פיתוח וייצור תבלינים נוספים שיענו לצרכיו של הצרכן הישראלי ולמגוון תבשילים פופלאריים. תערובות התבלינים של מיה מגיעות במארזים מיוחדים השומרים על טריות המוצר לאורך זמן. התערובות אינן מכילות צבעי מאכל וחומרים משמרים.
סדרת "על האש", כוללת בשלב זה 7 מוצרים: תבלין על האש; תבלין לקציצות; תבלין לסטייק; תבלין לקבב; גריל בשר; גריל דג; גריל עוף.

50 גר', מחיר מומלץ לצרכן 6.90-7.90  ₪ . כשר פרווה – בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
כשרות בדץ העדה החרדית ירושלים לימות השנה ומאושרים על ידי משרד הבריאות. כל המוצרים פרווה , נארזים בסביבה חופשית מגלוטן. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק (למעט שופרסל) : רמי לוי, יינות ביתן, מגה, חצי חינם, אושר עד, יש, ויקטורי ועוד.

שוק התבלינים הארוזים בישראל מגלגל כ-150 מליון ₪ בשנה ומובל על ידי תבליני מיימון (24.9%), תבליני טעם וריח (18.2%) וחברת מיה (15.5%) שצמחה ב46% מול שנת 2016, כך על פי נתוני סטורנקסט. בחג הפסח ויום העצמאות מגדילה מיה את נתח השוק שלה מול המתחרים ל-18.4% בזכות הכשרויות הגבוהות שהיא מחזיקה. בכלל שוק התבלינים עולות המכירות בחודש אפריל בממוצע בכ-100% - לקראת חג הפסח, יום העצמאות ועונת הפיקניקים.

אודות חברת מיה

חברת 'מיה' , מחברות המזון הישראליות הצומחות ביותר, מייצרת, אורזת ומשווקת מגוון רחב של למעלה מ-400 מוצרים (כ-850 פריטים), בשלל קטגוריות: קטניות, סדרת קטניות וסופר פוד בריאות מן הטבע, אורז ודגנים, מוצרי עזר לאפייה, תבלינים, פיצוחים, פירות יבשים, חטיפים, סוכריות וממתקים ועוד. מיה הינה מהספקיות המובילות בשוק הקטניות הקמעונאי וחולשת על כ-50 אחוז משוק זה. החברה מהווה אחת משלושת השחקניות המובילות בתחום התבלינים 
הקמעונאי ובתחום מוצרי האפייה מובילה את השוק. החברה מגלגלת מחזור של כ-130 מיליון ₪ בשנה והינה אחת הספקיות הבולטות למותגים הפרטיים בניהם שופרסל ורמי לוי.
מומלץ. התבשילים ושיפודים והדגים יוצאים טעימים  .
מאת:, שרית יוכפז כתבת  ועורכת ראשית.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה