יום שני, 28 באוגוסט 2017

Arte אמנות הגלידה משיקה: צוק&Arte- ליין גלידות חדש בשיתוף פעולה עם השף ניר צוק שמהרווחים יועברו לעמותת "גשר אל הנוער" מאת: שרית יוכפז



Arte אמנות הגלידה משיקה:
צוק&Arte- ליין גלידות חדש בשיתוף פעולה עם השף ניר צוק
שמהרווחים  יועברו לעמותת "גשר אל הנוער"

Arte- אמנות הגלידה הנו בית לאומנות ולגלידה אמתית שתהליך ייצורה בצורה טבעית הינו אומנות איטלקית עתיקה ומפוארת שבו, מעבר לגלידה והגרניטה האיכותיות, המיוצרות יום יום ממוצרים טריים ואיכותיים, מקפידים בני הזוג סיסי פגאני ומרקו קמוראלי לטפח צדדים נוספים של אמנות שהופכים את הגלידרייה שלהם לייחודי מאוד ומאפשרים לכל מי שמגיע אליהם ליהנות מגלידה מצוינת ליהנות גם מתערוכת אמנות מתחלפת  בגלריה ובימי חמישי בין השעות 20:00-22:00 ממופע ג'אז חי עם הרכב נגנים מתחלף.

התמונה של ‏‎Sarit Yochpaz‎‏.
צילום: שרית יוכפז.

לצד טעמי הגלידה הקלאסיים האהובים מקפידים בני הזוג לפתח טעמים ייחודיים המשלבים את הידע הרב והניסיון שצברו בחיים ובפרט באמנות ייצור הגלידה עם טעמים תבלינים ומרקמים חדשים מהשראות שונות מעברם כמדריכי ספינות צלילה בעולם ובעיקר מטעמים חדשים של תבלינים ופירות שפגשו לראשונה בישראל.

עם בואה של השנה העברית החדשה, משיקים בני הזוג שיתוף פעולה מיוחד עם השף ניר צוק שכמו שפים רבים נוספים מגיע לגלידרייה מדי פעם בדרכו ובאחת הפעמים בעת שיחה שהתגלגלה בינו לבין מרקו הציע ניר ללוות את מרקו לסיור בשוק הכרמל להכיר לו עשבי תבלין שלדברי צוק הם אהבתו הגדולה והשראתו יחד עם שילובי תבלינים מיוחדים בבישוליו. המסע האחד הוליד מסעות נוספים ורעיון לייצר טעמי גלידה ובהמשך גם גרניטה אותה יוכלו למכור בגלידרייה ובמסעדת מאפו הכשרה שצוק מנהל בימים אלה לצד אירועים פרטיים וערבי בישול מיוחדים שהשף עורך בביתו ובמקומות נוספים לקבוצות בתיאום מראש.

התמונה של ‏‎Sarit Yochpaz‎‏.

אני עם ניר צוק ו גיל שוחט.

מזה זמן שבני הזוג מחפשים דרך לתרום לעמותה גוף או ארגון שמסייע לאנשים להתמודד עם קשיים ובתהליך העבודה המשותפת עלה הרעיון המשותף ביצירת הטעמים המשותפים לתרום מרווחי הטעמים לעמותת גשר אל הנוער המסייעת לנוער בסיכון להשתלב בחברה. וגם השף וגם בני הזוג מכירים ומעוניינים לסייע להם.
התמונה של ‏‎Sarit Yochpaz‎‏.


צילום: שרית יוכפז.


בשלב ראשון יוצגו לקהל החל מה1-9-17  ארבעה טעמי גלידה חדשים טבעוניים וחלביים.
הטעמים הטבעוניים יוגשו כקינוח גם במסעדת מאפו הכשרה ויוכנו ע"י השף במטבח המסעדה.

1.
סורבה לימון (Vegan)
לימון טרי, הל, עזרי סלרי, אבקת ליקריץ – ללא סוכר לבן (רק סוכר פירות)

2. שוקולד פלפל אנגלי (Vegan)
שוקולד מריר, חליטת פלפל אנגלי

3. גבינת עזים ותבלינים
גבינת עזים, חלב עזים, פלפל אנגלי, מרווה, רצועות קליפת תפוז מסוכרים

4. גבינת עזים דבש ואגס
גבינת עזים, חלב עזים, דבש, אגס, פלפל אנגלי
התמונה של ‏‎Sarit Yochpaz‎‏.

כל המוצרים ב- Arte - מיוצרים ללא גלוטן וניתן לרכוש גם גביעים ללא גלוטן שנשמרים בוואקום.



הגלידריה פתוחה בכל יום א-ו,  בין השעות: 11:00-23:00 ובשבת מ-12:00-23:00  
 מדרחוב נחלת בנימין 11 תל אביב. 0558954868


מומלץ. טעים.אהבתי..


פגשתי באירוע חברים: את הפסנתרן  והמנצח-גיל שוחט ואת ניר צוק ועוד..




מאת: שרית יוכפז כתבת ועורכת "החיים הטובים. צרכנות ולייף סטייל" 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עיריית תל אביב- יפו: סדרי פסח קהילתיים וציבוריים בצל מלחמת חרבות ברזל מאת שרית יוכפז

                                                       צילום:   רועי דוד                                                                עירי...