שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום שלישי, 1 באוגוסט 2017

חגיגת אהבה עם "דורות" - מגישה מתכון מפנק: מאפה בצל אישי. מאת: שרית יוכפז


חגיגת אהבה עם "דורות" - מגישה מתכון מפנק:
מאפה בצל אישי
רוצים להפתיע את בן או בת הזוג בטו באב עם מתכון מפנק? חברת "דורות", יצרנית מוצרי השום והתיבול הקפוא במגשיות, מתכון קל להכנה וטעים מאוד, מאפה בצל אישי, בשימוש טבליות בצל מטוגן מתוצרת דורות. המתכון כל כך פשוט וקל להכנה, שגם אלו שהם לא בשלנים גדולים יוכלו להכין בקלי קלות ולפנק את בני זוגם/בנות זוגן, שהרי עם דורות זה פשוט לבשל. הכמות במתכון היא לכ- 12 מיני קיש, אותם ניתן להגיש בארוחה זוגית מפנקת לשניים, לצד סלט רענן.
מצרכים (לכ-12 יחידות):
כוס חלב
2 ביצים
2 קוביות בצל מטוגן של דורות
כוס קמח
כפית מלח
גבעולי עירית קצוצים דק (לא חובה)

אופן ההכנה:
1. לערבב את כל המצרכים יחד ולהכניס לתוך תבנית שקעים (מאפינס).
2. לאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך 15 דקות או עד השחמה.
3. מומלץ להגיש חם מיד בתום האפייה, לצד סלט רענן.



0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה