שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום שני, 21 באוגוסט 2017

לקראת החזרה לבית הספר: חברת ''עוף טוב'' משיקה אפליקציה יחודית - אפליקצייה וובית שמאפשרת להורים יצירת תוויות אישיות לכריכי הפסקת האוכל. מאת: שרית יוכפז


לקראת החזרה לבית הספר:
חברת ''עוף טוב''  משיקה אפליקציה יחודית - אפליקצייה וובית שמאפשרת להורים יצירת תוויות אישיות לכריכי הפסקת האוכל.
התמונה של ‏‎Sarit Yochpaz‎‏.
חברת ''עוף טוב'' שהינה יצרנית מוצרי המזון מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו המובילה בישראל  משיקה בימים אלו לקראת החזרה ללימודים  אפליקציה ובית שמאפשרת להורים יצירת תוויות לכריכים שבתיק  התלמיד שעליהן ניתן להדפיס הקדשות אישיות והודעות מיוחדות לילדים בימים הראשונים של בי"ס ובכלל.
ענבל טרופ קירש סמנכ''לית השיווק בחב' ''עוף טוב'' מציינת, שהתוויות המעוצבות נועדו להעצים את חוויית הימים הראשונים והמרגשים של הלימודים ולחזק את הקשר בין ההורה לילד באמצעות ריטואל הכנת הכריך.
כמו כן, יוכלו ההורים להדפיס על התוויות מידע מה כולל הכריך ולאיזה שעה הוא מיועד (ארוחת עשר, ארוחת צהריים, וכ''ו).
''עוף טוב'' מציעה מגוון גדול של מוצרי פסטרמות עסיסיות ומפנקות לכריך הפסקת האוכל.
הפסטרמות הן  שדרוג מפנק לכל כריך, עסיסיות, ובעיקר משביעות ולכן כריכי הפסטרמות יכולים לשמש ממש כארוחה.
כל הפסטרמות של ''עוף טוב'' עשויות מבשר הודו. בשר ההודו ידוע כמזון בעל ערך תזונתי גבוה: הוא מכיל כמות גדולה של חלבון ומצד שני דל יחסית בשומן. יש בו מגוון ויטמינים ומינרלים הנחוצים לבריאות.
קבוצת ''עוף טוב'' שבבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, הינה יצרנית מוצרי המזון מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו המובילה בישראל.
"עוף טוב" מובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים ושימוש ב-100% רכיבים טבעיים, המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן הגידול.

הלינק לפעילות:
ניתן גם לחפש בגוגל: ''חוזרים לבי''ס עם עוף טוב''

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה