שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום שלישי, 1 באוגוסט 2017

לקראת טו באב, מציעה רשת קפה גרג מתכון עוגיות לבבות בציפוי אדום אוהב ומפנק. מאת: שרית יוכפז


רשת קפה גרג מנדבת:

מתכון עוגיות לבבות בציפוי אדום אוהב

לקראת טו באב, מציעה רשת קפה גרג  מתכון עוגיות לבבות בציפוי אדום אוהב ומפנק.


רכיבים – מתכון לכ- 50 לבבות:

600 גרם קמח
200 גרם סוכר
400 גרם חמאה
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
2 ביצים
וגרידת תפוז מתפוז אחד

אופן הכנת הבצק:
יש לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, תמצית וניל, גרידת התפוז מחציתו ולערבב למסה אחת. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב ולאחריה את הביצה השנייה. לבסוף יש להוסיף את הקמח לערבב היטב עד למסה אחידה - לקרר כשעה.

יש לרדד את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ ולקרוץ את צורת לבבות. יש לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות ולקרר. לאחר מכן יש להוסיף מעל בעזרת שק זילוף את הציפוי האדום.

רכיבים לציפוי האדום
200 גרם אבקת סוכר
50 גרם חלבון
מעט צבע מאכל אדום

אופן הכנת הציפוי

יש לערבב היטב את כל הרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה. להכניס לתוך שק זילוף ולצפות בעדינות את העוגייה. יש להמתין כשעה עד להתקשות הציפוי ולהגיש.
צילום: אסף לוי
מאת:שרית יוכפז

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה