שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום ראשון, 29 באוקטובר 2017

חטיפי עלית האהובים בטעמים חדשים לפתיחת עונת השוקולד 2017 מאת: שרית יוכפז



כדורים, קרמל מלוח וקריספיות.. אלה הבשורות לחורף הקרוב בעולם החטיפים

חטיפי עלית האהובים בטעמים חדשים לפתיחת עונת השוקולד 2017
פסק זמן good2
טוויסט קריספי וטעמי קרמל מלוח
הפסק זמן, אשר הושק לראשונה בשנת 1982, לקח על עצמו את התפקיד להזכיר לנו שמדי פעם כדאי לקחת הפסקה מהאינטנסיביות בשביל רגע מתוק ואישי. מהשקתו ועד היום, נוספו עוד חטיפי "פסק זמן" בטעמים מגוונים וצורות שונות ואפילו מיני פסק זמן בשקית שכיף לקחת הביתה ולחלוק עם כל המשפחה והחברים.
מותג פסק זמן הוא מותג מוביל בקטגוריית חטיפי השוקולד הבודדים (סטורנקסט 2017) עם נתח שוק כספי של 12% מכלל החטיפים. הוא אהוב מאד על הציבור הישראלי ובכל שנה נמכרים מעל ל-5 מיליון חטיפי פסק זמן.
כמוביל בעולם החטיפים המתוקים, ממשיך המותג להפתיע ולרגש בטעמים אהובים, מפתיעים ומיוחדים. הפעם עם פתיחת עונת השוקולד חוזר הפסק זמן good2 המשלב מרקם קרמי וקראנצ'י ויוצר עניין בפה. פסק זמן צעיר, שובב, כייפי, קליל וטעים במיוחד.

בנוסף, אל מדף החטיפים של עלית מצטרפים שני טעמים חדשים במהדורות מוגבלות: טוויסט קריספי- אותו הטעם האהוב של הטוויסט אבל במרקם קראנצ'י וקריספי. 

וטעמי בטעם קרמל מלוח- העונה לטרנד המתוק-מלוח שתופס היום מאד בעולמות השוקולד.

מומלץ טעים.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה