שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום חמישי, 23 בנובמבר 2017

'הטחנות הגדולות של א"י' מציעה לחג החנוכה קמח חיטה לבן בהיר באריזה מעוצבת וחגיגית, וקופסה מהודרת לאחסון הקמח בעיצוב תואם מאת: שרית יוכפז


'הטחנות הגדולות של א"י' מציעה לחג החנוכה קמח חיטה לבן בהיר באריזה מעוצבת וחגיגית, וקופסה מהודרת לאחסון הקמח בעיצוב תואםלכבוד חג החנוכה, תשווק 'הטחנות הגדולות של א"י' מחיפה אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר, בעיצוב רטרו מקסים. האריזה מתהדרת בברכת "חנוכה שמח" ובמתכון מעולה לחג. כמו כן, תשווק הטחנה לחג קופסת פח מהודרת בעיצוב תואם – לאחסון פרקטי ודקורטיבי של קמח לאורך השנה כולה.אריזת הקמח לחג החנוכה היא חלק מסדרת החגים המיוחדת שהשיקה החברה, הכוללת חמש אריזות של קמח בעיצוב מיוחד לחגי ישראל: ראש השנה, חנוכה, פורים, שבועות ויום העצמאות. הסדרה זכתה בפרס הזהב לשיווק בתחרות האריזות העולמית היוקרתית WorldStar Packaging Award  לשנת 2015.
מחיר אריזת קמח לבן בהיר: 5-3 ₪ (לאריזה של 1 ק"ג). מחיר קופסת הפח משתנה בין החנויות השונות והמבצעים: 18-15 ש"ח.
להשיג ברשתות, בחנויות ובמשלוח ישיר לבית הלקוח.רשימת חנויות: רשת חנויות הטבע בוסתן, ברכל, נתיב החסד, שמואל שפע ירושלים, שפע ברכת השם, לחם בורקין בנימינה, לחמון, קפה נושה (פתח תקוה), הארץ הטובה, פתפותים ראש פינה, חוש הטעם, שהרבני (רמת השרון), בשרות המשלוחים, בחנות המפעל בטחנה ובחנויות מובחרות נוספות.אפשר גם להזמין במשלוח ישיר דרך האתר או בטלפון 04-8672137. מידע נוסף – בדף הפייסבוק של הטחנות הגדולות.

הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של "הטחנות הגדולות של א"י", מציעה מתכוני סופגניות נפלאים:מיני דונאטס אפויים במגוון טעמים
אפייה: תבנית מיני דונאטס, 7-5 דקות, תנור מחומם ל-220 מעלות
חומרים לדונאטס175 גרם (1/4+1 כוסות) קמח חיטה לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י1/4+1 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
100 גר' (1/2 כוס) סוכר של הטחנות
1/2 כפית מלח 100 גר' (1/2 כוס) סוכר של הטחנות הגדולות של א"י 1/2 כוס רִוְיוֹן / יוגורט 1 ביצה 23 גרם (1.5 כפות) חמאה מומסתחומרים לציפוי:120 גרם אבקת סוכר 2 כפות חלב 1-1.5 כפיות תמצית קוקוס/שוקולד/לימון/מייפל/פירות יער/ונילאופן ההכנהדונאטסמנפים את הקמח לקערה גדולה. מוסיפים את אבקת האפייה והמלח. מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר, הרִוְיוֹן, הביצה והחמאה. יוצקים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים עד להטמעה. יוצקים את הבלילה לתבניות מיני דונאטס (אפשר להשתמש בשק זילוף). יש למלא רק עד למחצית גובה התבנית. אופים 7-5 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות. מקררים 2 דקות בתבנית ומעבירים לרשת צינון.ציפוימערבבים בקערה קטנה את אבקת הסוכר, החלב והתמצית עד שאבקת הסוכר נמסה לחלוטין. טובלים מיד את הדונאטס בציפוי ומניחים על צלחת. מומלץ לטבול את הדונאטס פעמיים לקבלת ציפוי סמיך יותר. מפזרים מעל הדונאטס סוכריות, אגוזים או קוקוס – כל עוד הציפוי רטוב.סיגל קמח חנוכה 3

"Funnel Cake", זנגולה אמריקנית
אפשר למצוא את הסופגנייה הנפלאה הזו כמעט בכל יריד ברחבי אמריקה. מגישים אותה חמה ועטופה באבקת סוכר, בתוך מפית נייר.חומרים ל-8-6 סופגניות420 גרם (3 כוסות) קמח חיטה לבן בהיר של הטחנות הגדולות של א"י1 כף (8 גרם) אבקת אפייה 1/4 כפית מלח 2 ביצים 50 גרם (1/4 כוס) סוכר של הטחנות הגדולות של א"י 240 מ"ל (1 כוס) חלב 240 מ״ל (1 כוס) מים 1 כפית תמצית וניל שמן לטיגוןלהגשהאבקת סוכראופן ההכנה
מערבבים בקערה בינונית את הקמח, אבקת האפייה והמלח. בקערה נוספת מערבבים את החלב, המים, הביצים, תמצית הווניל והסוכר. מוסיפים את החומרים היבשים לקערה של החומרים הרטובים. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה. יוצקים את התערובת לבקבוק פלסטיק לחיץ. מחממים שמן בסיר טיגון. יוצקים את הבלילה מהבקבוק אל תוך השמן החם, בצורת ספירלה, בגודל הרצוי (שולטים במזיגה בעזרת האצבע). מטגנים 3-2 דקות, עד לקבלת צבע זהוב וצורה תפוחה קלות של הסופגנייה.הגשהמוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים בנדיבות אבקת סוכר מעל ומגישים מיד.
למידע ולמתכונים נוספים באתר ובפייסבוק של החברה:
http://www.hagdolot.co.il/https://www.facebook.com/hagdolot.co.il

(קרדיט לצילומים – מנחם גרייבסקי)מומלץ.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה