יום חמישי, 14 בדצמבר 2017

מותג שוופס מציג מתכוני קוקוטיילים חורפיים למסיבות הסילבסטר- מאת: שרית יוכפז


מותג שוופס מציג מתכוני קוקוטיילים חורפיים למסיבות הסילבסטר- מאת: שרית יוכפז

Mint and Honey
רכיבים:
50 מ”ל וויסקי
10 מ”ל אמארטו (ליקר שקדים)
25 מ”ל סירופ דבש
חופן נענע
שוופס ביטר למון (לסגירה)
אופן ההכנה: מכניסים לתוך שייקר עם קרח את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומסננים לכוס גבוהה מלאה קרח. מוסיפים שוופס ביטר למון עד למעלה.
לקישוט: זר נענע
Sweet Manhattan
רכיבים:
45 מ”ל ויסקי (עדיפות לבורבון)
15 מ”ל וורמוט אדום
שוופס ג’ינג’ר אייל (לסגירה)
אופן ההכנה: מכניסים לתוך שייקר עם קרח את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומסננים לכוס גבוהה. מוסיפים שוופס ג'ינג'ר אייל עד למעלה.
לקישוט: מניפת תפוח אדום ודובדבן

After the Rain
רכיבים:
40 מ”ל וודקה
25 מ”ל מיץ תפוזים
25 מ”ל שוופס טוניק
6 עלי נענע יפים
אופן ההכנה: מוזגים את כל הרכיבים לכוס מאג (כולל עלי הנענע). מוסיפים קרח כתוב ומערבבים היטב.
לקישוט: 3 עלי נענע, אבקת סוכר, שבלול מקליפת תפוז או אשכולית.

King’s Tea
רכיבים:
45 מ”ל ג’ין
15 מ”ל בחרובקה (ליקר עשבים)
15 מ”ל מונין תה לימון
15 מ”ל מיץ לימון
15 מ”ל מי סוכר
שוופס ג’ינג’ר אייל (לסגירה)
אופן ההכנה: מכניסים לתוך שייקר עם קרח את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומסננים לכוס גבוהה. מוסיפים שוופס ג'ינג'ר אייל עד למעלה.
לקישוט: שיפוד לימונים סינים



צילום: ג'וסי הפקות.
מאת: שרית יוכפז

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עיריית תל אביב- יפו: סדרי פסח קהילתיים וציבוריים בצל מלחמת חרבות ברזל מאת שרית יוכפז

                                                       צילום:   רועי דוד                                                                עירי...