שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום חמישי, 14 בדצמבר 2017

מותג שוופס מציג מתכוני קוקוטיילים חורפיים למסיבות הסילבסטר- מאת: שרית יוכפז


מותג שוופס מציג מתכוני קוקוטיילים חורפיים למסיבות הסילבסטר- מאת: שרית יוכפז

Mint and Honey
רכיבים:
50 מ”ל וויסקי
10 מ”ל אמארטו (ליקר שקדים)
25 מ”ל סירופ דבש
חופן נענע
שוופס ביטר למון (לסגירה)
אופן ההכנה: מכניסים לתוך שייקר עם קרח את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומסננים לכוס גבוהה מלאה קרח. מוסיפים שוופס ביטר למון עד למעלה.
לקישוט: זר נענע
Sweet Manhattan
רכיבים:
45 מ”ל ויסקי (עדיפות לבורבון)
15 מ”ל וורמוט אדום
שוופס ג’ינג’ר אייל (לסגירה)
אופן ההכנה: מכניסים לתוך שייקר עם קרח את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומסננים לכוס גבוהה. מוסיפים שוופס ג'ינג'ר אייל עד למעלה.
לקישוט: מניפת תפוח אדום ודובדבן

After the Rain
רכיבים:
40 מ”ל וודקה
25 מ”ל מיץ תפוזים
25 מ”ל שוופס טוניק
6 עלי נענע יפים
אופן ההכנה: מוזגים את כל הרכיבים לכוס מאג (כולל עלי הנענע). מוסיפים קרח כתוב ומערבבים היטב.
לקישוט: 3 עלי נענע, אבקת סוכר, שבלול מקליפת תפוז או אשכולית.

King’s Tea
רכיבים:
45 מ”ל ג’ין
15 מ”ל בחרובקה (ליקר עשבים)
15 מ”ל מונין תה לימון
15 מ”ל מיץ לימון
15 מ”ל מי סוכר
שוופס ג’ינג’ר אייל (לסגירה)
אופן ההכנה: מכניסים לתוך שייקר עם קרח את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומסננים לכוס גבוהה. מוסיפים שוופס ג'ינג'ר אייל עד למעלה.
לקישוט: שיפוד לימונים סינים



צילום: ג'וסי הפקות.
מאת: שרית יוכפז

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה