שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום חמישי, 18 בינואר 2018

בפלות דקיקות חדשות לעלית עם עלי וופל פריכים במיוחד וקרם מפנק בשלושה טעמים מאת: שרית יוכפז



בפלות בגירסה הדקיקה..
בפלות דקיקות חדשות לעלית עם עלי וופל פריכים במיוחד וקרם מפנק בשלושה טעמים

הבפלה, אחד המאפים הפופולארים בישראל, מופיעה במגוון רחב של טעמים, צורות, מילויים, פורמטים ובכל זאת, בכל פעם, מצליחה להפתיע מחדש. לבפלות עלית מצטרפות בפלות דקיקות, שסימן ההיכר שלהן הוא עלי ופל פריכים במיוחד, עדינים ודקיקים עם קרם עשיר ומפנק.
מוצרי הסדרה החדשה, מתאימים כנשנוש מתוק ולצד משקה חם. דקיקותם של עלי הוופל יוצרת חווית ביס מעודנת וייחודית.

בפלות דקיקות ב-3 טעמים: עלי וופל פריכים במילוי קרם אגוזים, עלי וופל פריכים במילוי קרם בטעם שוקולד ועלי וופל פריכים במילוי קרם בטעם וניל, ארוזים בלמינט הדוק ואיכותי, במשקל 110 גרם לאריזה.

שוק הוופלים צומח בעקביות ועומד על 238 מיליון ₪ בשנת 2017. בפלות עלית, המותג המוכר, הותיק והאהוב בקטגוריה, מהווה כ- 26.4% מהשוק (בשנה החולפת  צמח המותג בכ - 3%).


כשרות: חלבי לאוכלי חלב נוכרי בהשגחת ועד הכשרותOK  ובאישור הרבנות לישראל.  
מומלץ.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה