שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום ראשון, 15 באפריל 2018

בלעדי לשטראוס "טעם הטבע": מוצרים חדשים על המדף טבעות כרישה דקות שטופות וטריות וקוביות בטטה ודלעת קלופות, חתוכות ומבושלות בסדרת "הסו שף" מוכנות למאכל ולבישול . מאת: שרית יוכפז


בלעדי לשטראוס "טעם הטבע": מוצרים חדשים על המדף


מדף הירקות המצוננים מתחדש במוצר חדש מסדרת ה"דק דק" של טעם הטבע,  הירקות הטריים של שטראוס:  טבעות כרישה טריות, שטופות וחתוכות דק דק, המתאימות למגוון רחב של מתכונים, סלטים, קציצות, קישים, מרקים ועוד.
בנוסף - סדרת ה"סו שף" של טעם הטבע שטראוס מתרחבת אף היא עם מוצרים חדשים על המדף - קוביות דלעת ובטטה קלופות חתוכות ומבושלות מוכנות לאכילה. המוצרים מקנים פתרון אולטימטיבי להכנה פשוטה נוחה ומהירה של בטטה ודלעת, המגיעים כבר מוכנים לאכילה ומתאימים להכנת מרקים, קישים ותבשילים שונים.
המוצרים מצטרפים לסדרת הסו שף הקיימת על המדף: סלק מבושל, קטניות מבושלות (חומוס, עדשים ירוקות ושעועית אדומה) וסדרת תפוחי אדמה מבושלים, אשר מקצרים את משך הבישול.
הבטטה והדלעת עוברים מיון קפדני במספר שלבים לפני ואחרי שטיפתם, קילוף ,מיון וחיתוך לקוביות.  נארזים ועוברים בישול (פסטור) וקירור באריזה הסופית. בישול זה מאפשר  את חיי המדף הארוכים (4 חודשים) לפני פתיחת האריזה.
הבישול מאפשר קבלת מוצר המוכן לאכילה מיידית או אפייה קצרה במיוחד בתנור (3-10 דקות בלבד) ללא צורך בשטיפה/ חיתוך  או בישול ארוך כפי שנדרש מבטטה ודלעת טריים.
המוצרים יישבו במדף הירקות במקרר. לאחר פתיחה יש לאחסן בקירור ולצרוך תוך יומיים.

לדברי מוריס כהן, מנהל יחידת הירקות בשטראוס: "הרגלי הצריכה השתנו בעשור האחרון – קיימת צמיחה שמקורה בעיקר מענף המזון הטרי- קטגוריית ירקות שטופים וארוזים בצמיחה של 16.7% מול ש"ק צמיחה הנובעת ממגמת הבריאות ההולכת ומתחזקת. מנגד לצד המגמה הבחנו בחסמים רבים המונעים מהצרכן לצרוך יותר ירקות ,חסמים של נוחות, זמינות ומהירות ובעיקר חיפוש אחר הדרך לקצר את זמן הבישול וההכנה.
מתוך ההבנה הנ"ל יצרנו את סדרת הסו שף – קטניות / ירקות שעברו שטיפה בישול אשר שומרים על איכותם: קטניות מוכנות לאכילה, תפוחי אדמה מוכנים ובימים אלו אנו מרחיבים את הסדרה עם קוביות בטטה חתוכות שטופות ומבושלות וקוביות דלעת מבושלים. בנוסף  הרחבנו את סדרת הדק דק של טעם הטבע עם מוצר חדש טרי חתוך ושטוף – כרישה.

מתכון למרק דלעת ובטטה
מצרכים:
2 כפות שמן זית
1 בצל לבן, קלוף
3 שיני שום, קלופות
2 חבילות קוביות בטטה מבושלת
1 חבילה קוביות דלעת מבושלת
1 ו-1/2 ליטר מים רותחים
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית בהרט
1 כפית שטוחה מלח
מעט אגוז מוסקט
מעט פלפל שחור או לבן
1 מיכל שמנת מתוקה או 1/2 קופסת שימורים קרם קוקוס
אופן הכנה:
- חותכים את הבצל לקוביות קטנות ואת השום כותשים דק.
- בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן זית עד ריכוך. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
- מוסיפים בטטות, דלעת ומים ומערבבים.
- מוסיפים תבלינים ומבשלים במשך 30 דקות.
- טוחנים בעזרת בלנדר מוט או בבלנדר ומחזירים לסיר. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
- מוסיפים שמנת מתוקה או קרם קוקוס ומערבבים. מבשלים 10 דקות ומגישים.
הערות חשובות
- לא חובה להוסיף שמנת/קרם קוקוס, הם מקרימים את המרק ומוסיפים עושר.


מתכון לקציצות עוף וכרישה (קציצות פרסה)
מצרכים:
2 חבילות טבעות כרישה
2 כפות שמן זית
5 כפות מים רותחים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
500 גרם עוף טחון
2 ביצים
L
3/4 כוס קמח מצה בסח או פירורי לחם
שמן לטיגון

אופן הכנה:
- בסיר רחב או מחבת גדולה מטגנים בשמן זית את הכרישה במשך 5 דקות. מוסיפים מים רותחים ומטגנים עוד 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב. חשוב לשים לב לכרישה כדי שלא תשרף.
- מערבבים את כל המצרכים ביחד, כולל העוף והכרישה, ויוצרים תערובת אחידה.
- יוצרים קציצות עם ידיים רטובות ומטגנים בשמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת עד ששני הצדדים זהובים.

מומלץ.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה