פילה
דניס צרוב על קרפצ'ו סלק
של השף משה קצ'וקי ל'הדר
סיטי טאואר' ר"ג
חומרים:
6 יחידות פילה דניס
במשקל 130 - 150 ליחידה עם עור
5 כפות שמן זית
1 כף מלח אטלנטי
רבע כפית משחת ווסאבי
2 סלקים בינוניים
מיץ מלימון אחד טרי
אופן ההכנה:
מקלפים את הסלק ופורסים
לפרוסות דקות (1-2 מ"מ) ומעבירים לכלי עם מים וקרח.
חוצים את פילה
הדניס באלכסון ומורחים בחצי מכמות השמן זית, משחת הוואסבי וכפית מלח אטלנטי.
מחמים מחבת
(טפלון) על גז לחום גבוהה וצורבים את פילה הדניס משני צדיו כאשר העור
כלפי מעלה ראשית.
הגשה:
מניחים את פרוסות
הסלק במרכז הצלחת, מזלפים שמן זית, מיץ לימון ומלח ומניחים את פילה הדגים מעל כדי
שחום הדגים ירכך מעט את הסלק.
(את הסלק יש להעביר
מהמים והקרח ראשית לנייר סופג לכמה דקות)
בתאבון
בזכות התפריט העשיר, המיקום המושלם, העיצוב
והשירות המוקפד, הפך מתחם הדר סיטי טאואר כמקור עלייה לרגל כחלק בלתי נפרד
מהסצנה העסקית בישראל, הנוהגת לקיים במקום: כנסים, ימי עיון והשקות. הדר
סיטי טאואר ברמת גן ביססה את מעמדה בשנים האחרונות גם כמתחם נחשב לאירועים
פרטיים בינהם: חופות וקידושין, חגיגות מצווה, הרמות כוסית ועוד. במקום ניתן
לארח עד 1,000 איש וליהנות מחנייה צמודה ומיקום נגיש במרכז, ליד
רכבת ישראל ועם גישה נוחה לנתיבי איילון.
**הדר סיטי טאואר רמת גן***
רח' זיסמן 14, מתחם בורסת היהלומים ר"ג
לפרטים נוספים והזמנות: טל' 03.7514141
פרטים נוספים באתר הבית: www.hadarcitytower.co.il
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה