יום שלישי, 2 בפברואר 2016

הכן את המרפסת לאביב... חברת אלוני מציעה: שדרוג המרפסת לקראת האביב. מאת: שרית יוכפז




בשנים האחרונות הפכה המרפסת למקום בילוי ואירוח מרכזי בבית, כמו גם להתרגעות ובבניה כיום מקבלות המרפסות מקום נכבד יותר מאשר בעבר: הן גדולות יותר ומהוות חלק אינטגרלי מהבית.

החיפוש אחר הרוגע והשקט במרחב האורבני מוביל אותנו לטפח את מרפסת הבית , בה ניתן להתרווח ולנוח ואף להעניק לה את אווירת הנינוחות הפסטורלית כמו למשל בפירנצה ורחובותיה הרומנטיים...

לדברי בתיה מורנו מנהלת קטגוריית קרמיקה בחברת אלוני, ניתן לראות בבתים רבים טרנדים המשקפים את הכנסת החוץ באופנים שונים, לדוגמא:

טראצו: מגמה הולכת וגוברת של שימוש בארחי טראצו מאוירים בסגנון רומי עתיק, אריחים במראה פסיפס "כפרי" , שימוש באגרגטים גדולים, במגוון גדלים וגמורים. יוצרים אווירה חמימה, נעימה ורגועה.

אריחי בטון:  שימוש באריחי בטון חלקים במרפסות יוצר מראה נקי, טבעי ומשתלם באופן מושלם עם עם עציצים וצמחיה ירוקה . טרנד נוסף הוא אריחי בטון עם הטבעות, שנוצרו בתבנית מיוחדת ומוסיפים נופח אומנותי ותחושה של רחוב פתוח במרפסת הביתית.

 אריחי גרניט פורצלן בהמשכיות טבעית לבית: טרנד נוסף בעיצוב מרפסות הוא ריצוף המרפסת באריחי גרניט פורצלן, היוצרים המשכיות עם הריצוף בבית. בעזרת שימוש באותו ריצוף גם במרפסת,  אנו מקבלים תחושה של מרחב , תנועה, זרימה וגודל.

אריחים דמוי עץ (מדמה פרקט): אחד הטרנדים הבולטים ביותר הוא השימוש באריחי גרניט פורצלן בהדפסה דיגיטלית במראה עץ, במקום שימוש בפרקט עץ. האריחים מודפסים בשיטה חדשה שעושה שימוש במספר ראשי דיו, היוצרים עומק ומרקם עשיר.  יתרונותיהם הבולטים של האריחים המודפסים הוא : ייצור מהיר , קל וזול. בנוסף, האריחים אינם דורשים תחזוקה מיוחדת. למשל ניתן לשטוף אותם במים בדיוק כמו שטיפת ריצפה וניתן גם ליישמם במקומות גלויים לפגעי מזג האוויר, מבלי לחשוש מלחות, טחב או רטיבות .



מחירים:
אריחי טראצו  החל מ - 200  ₪ למ"ר
אריחי גרניט פורצלן דמוי פרקט- החל מ 250 ₪ למ"ר
אריחי בטון: החל מ - 450 ₪ למ"ר


להשיג ברשת אלוני
מאת: שרית יוכפז עורכת ראשיתsarit0404@yahoo.com

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

חב' סאפנס משיקה סדרת חטיפים חדשה לקראת יום העצמאות ול"ג בעומר. מאת: שרית יוכפז

  חב' סאפנס משיקה סדרת חטיפים חדשה -   AFTER חטיפי AFTER הינם חטיפי דגנים מצופים בחמאת בוטנים במילוי קרם מתוק.   בשלב הראשון בסדרה ...