יום שני, 12 בדצמבר 2016

לרגל חגיגות סוף השנה יינות מבעבעים כשרים חדשים לערב תוסס במיוחד וודקה אבסולוט : מאת: שרית יוכפז






לרגל חגיגות סוף השנה
יינות מבעבעים כשרים חדשים לערב תוסס במיוחד:

קאווה IBERICA
קאווה מיוחדת- יבשה (ברוט) או חצי יבשה (סמי סקו)
יין מבעבע קליל ונעים, המתאים לכל אירוע, חגיגה, פיקניק או סתם ערב במרפסת


IBERICA – כשר בהשגחת הרבנות הראשית לישראל וחוג חתם סופר

מקור קאווה IBERICA באזור פנדס שבקטלוניה והיא מיוצרת בבית הקאווה האיכותי "מסאקס", מראשוני יצרני הקאווה. הקאווה מיוצרת על פי המסורת של תסיסה שנייה (מתודת שמפיין) והתיישנות של בין שנה וחצי לשנתיים ומיוצרת מענבי מקבאו, פרלדה וענבי שרל-לו, הזנים המאפיינים את הקאוות הספרדיות, כשכל זן נבצר בזמן האופטימאלי שלו.
IBERICA מגיעה בגרסת BRUT - קאווה יבשה ובגרסת SEMI SECO - קאווה חצי יבש. 

CAVA IBERICA -BRUT  
קאווה איבריקה- יבש
זני ענבים: מקבאו 30%, קסרלו 30%, פרלדה 40%
בציר: מתרחש בשלושה שלבים: מקבאו נבצר בשבועיים הראשונים של ספטמבר. קסרלו נבצר בשבועיים האחרונים של ספטמבר ופרלדה נבצר בשבועיים הראשונים של אוקטובר.
תסיסה ביקב: סחיטה עדינה של זגי הענבים על מנת להשיג 50% של מיץ התירוש. חדרור סטטי של היין ותסיסה מבוקרת בין 16 ל 18 מעלות למשך 20 יום על מנת להפיק את מיטב הארומה מהענבים.
תסיסה שנייה: מתרחשת בבקבוק במשך 40 יום בטמפרטורה של 16 מעלות. יישון נוסף של בין שנה לשנתיים בבקבוק. סוכר שאריתי: 7 גרם לליטר.
צבע: נקי, צהבהב עם גווני זהב.
ארומה: נקייה עם עוצמה בינונית באף. מאוד פירותי ואלגנטי.
טעמים: מאוזן מאוד בחיך. מלא טעימים, עם איזון בין חומציות למתיקות. הרמוני ונקי. יצירה של בועות באופן עקבי.
טמפ' הגשה: מומלץ להגיש בטמפרטורה שבין 5-6 מעלות. מומלץ למזוג לכוס ייעודית של מבעבעים.
מתי להגיש: מתאים כאפריטיף לאירועים חגיגיים ולמאכלים כמו נתחי בשר לבן ודגים.



CAVA IBERICA –SEMI SECO 
קאווה איבריקה- חצי יבש
זני ענבים: מקבאו, פרלדה וקסרלו (33% כל אחד)
בציר: מתרחש בשלושה שלבים: מקבאו נבצר במהלך השבועיים הראשונים של ספטמבר. קסרלו נבצר בשבועיים האחרונים של ספטמבר, ופרלדה במהלך השבועיים הראשונים של אוקטובר.
תסיסה ביקב: סחיטה עדינה של זגי הענבים על מנת להשיג 50% של מיץ התירוש. חדרור סטטי של היין ותסיסה מבוקרת בין 16 ל 18 מעלות למשך 20 יום על מנת להפיק את מיטב הארומה מהענבים.
תסיסה שנייה: מתרחשת בבקבוק במשך 40 יום בטמפרטורה של 16 מעלות. יישון נוסף של בין שנה לשנתיים בבקבוק. סוכר שאריתי: 35 גרם לליטר
צבע: צהבהב, זורח עם השתקפות ירוקה ויצירה טובה של בועות היוצרות מעין כתר.
ארומה: מעודנת וארומתית. פירותית, אלגנטית ונקייה.
טעמים: נעים ורך. דגשים מתקתקים. מאוזן מאוד עם מרקם בועות טוב.
טמפ' הגשה: מומלץ להגיש בטמפרטורות שבין 4 ל 6 מעלות. מומלץ למזוג לכוס ייעודית של מבעבעים
מתי להגיש: אידיאלי לארוחות קלות, בראנץ' או פיקניק.

מחיר:
כ- 30  ₪ לצרכן


כשר בהשגחת הרבנות הראשית לישראל וחוג חתם סופר
מומלץ.



ניתן להשיג ברשתות השיווק הנבחרות וחנויות היין ברחבי הארץ

                                                      ***




וודקה אבסולוט גאה להציג:
מהדורת מוגבלת וייחודיות
לרגל סוף שנת 2016 ותחילת שנת 2017

וודקה אבסולוט ממשיכה להפתיע ולחדש ויוצרת מהדורת סוף שנה מיוחדת במינה של בקבוק כחול ייחודי בעיצוב אסימטרי בנראות של אבן יוקרתית
Absolut Facet

וודקה אבסולוט גאה להציג את Absolut Facet , מהדורה מוגבלת וייחודית של בקבוק בצבע כחול בעיצוב אסימטרי ובנראות של אבן יוקרתית.

האסתטיקה המיוחדת של הבקבוק החדש מזכירה רגעים ספונטניים של חיי לילה קסומים ומדגישה שחווית הלילות הטובים ביותר קורים לרוב ללא תכנון מראש- out of the blue.

הקצוות המעוגלים של הבקבוק Absolut Facet לוטשו ליצירת אמנות, כמו אבן יקרה על מנת  ליצור פאות רבות הלוכדות את האור בדרכים שונות ומסמלות את הכיוונים הרבים שאליהם שאבסולוט יכול לקחת אותך.

ברבות השנים באבסולוט התנסו וערכו ניסיונות בטכניקות חדשות והלכו הרחק מעבר לדרכים הידועות והמוכרות כדי לפתח מוצרים חדשניים וקראייטיביים וזאת בהמשך להשקות המרהיבות והצבעוניות של אבסולוט בשנים עברו.
המסע בעקבות החדשנות ממשיך גם השנה ואיתו קונספט בעל עיצוב ייחודי וחדש למהדורה המוגבלת Absolut Facet.


גאיה גילרדיני, מנהלת התקשורת העולמית של אבסולוט:
"המהדורה המוגבלת של בקבוקי Absolut Facet נועדה לחגוג את הבלתי צפוי ולעודד אנשים להיות פתוחים לחוויות ולמסעות השונים במהלך החיים.
אנו מאמינים שהלילות הטובים ביותר הם אלה שבהם מתרחשים דברים ספונטניים שלא תוכננו. אבסולוט שואף להעניק השראה לאנשים לחגוג את הספונטניות ואת הקשרים שהם יוצרים לאורך הדרך"

המהדורה המוגבלת של Absolut Facet כוללת כשניים וחצי 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

חב' סאפנס משיקה סדרת חטיפים חדשה לקראת יום העצמאות ול"ג בעומר. מאת: שרית יוכפז

  חב' סאפנס משיקה סדרת חטיפים חדשה -   AFTER חטיפי AFTER הינם חטיפי דגנים מצופים בחמאת בוטנים במילוי קרם מתוק.   בשלב הראשון בסדרה ...