שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום שני, 29 במאי 2017

אסלי - מטבח ערבי גלילי שף יחיא אל-הייב . מתאים לשבעות .מאת: שרית יוכפז

אסלי - מטבח ערבי גלילי

שף יחיא אל-הייב


הוצאה: מבשלים ספרים

 


“אסלי” הוא ספר שמציג את נפלאות המטבח הבדואי הגלילי . נפלאות המטבח הבדואי הגלילי.במתכונים פשוטים וברורים ממרכיבים זמינים לכול. המתכונים מתבססים על חומרי גלם עונתיים טריים ועל צמחי מאכל שגדלים בר.המחבר, מאסטר שף יחיא אל הייב, הוא בן הכפר טובא זנגרייה שבגליל העליון ודרכו אל המטבח החלה מילדות. אמו, המרפאה של הכפר, לימדה אותו את רזי השימוש בצמחי הבר והוא מעביר את הידע הזה לקוראים. בספרו מביא השף יחיא את המתכונים למאכלים האהובים על כולם עם הוראות פשוטות ומדויקות ועם הסברים בגובה העיניים על טכניקות בישול ועל המסורת הבדואית.“אסלי” מהלל את השפע הקולינרי של המטבח הבדואי הגלילי, על סלטי הירקות הרעננים שמתפצחים בפה מרוב טריות, על תבשילי הדגנים העשירים והמזינים, על מנות הבשר הצלוי שלא ניתן לעמוד בפני הארומה המשכרת שלהן, על מגוון המאפים והפיתות הרכות שרק מבקשות שתתלשו חתיכה ותנגבו חומוס טרי ועל הממתקים המזרחיים המבושמים שאין מי שיסרב לטעום מהם לצד הקפה הבדואי הריחני – מר או מתוק לפי העדפתכם. אסלי” מספק את המתכונים למנות הללו ולרבות אחרות וכדי להביא את ניחוח הגליל אל ביתכם כל שתצטרכו הוא לפתוח את הספר ולהפשיל שרוולים.מומלץ.תמצאו בספר מגוון מתכונים טעימים. מאת: מאסטר שף יחיא אל הייב." אסלי"- מטבח ערבי גלילי. צילומים נפלאים  בספר  של אדית גרשוני טירולד. .

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה