שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום ראשון, 2 ביולי 2017

עלית נכנסת לקטגוריית ממרחי הפרימיום עם מוצר חדש ומפנק, ממרח פסק זמן. הטעם המוכר של החטיף האהוב עכשיו בממרח אגוזי לוז וקקאו במרקם קטיפתי. מאת: שרית יוכפז



ממרח פסק זמן אגוזי לוז וקקאו
הכינו את הלחם וקחו פסק זמן: עלית מקבוצת שטראוס נכנסת לקטגוריית ממרחי הפרימיום

עלית נכנסת לקטגוריית ממרחי הפרימיום עם מוצר חדש ומפנק, ממרח פסק זמן. הטעם המוכר של החטיף האהוב עכשיו בממרח אגוזי לוז וקקאו במרקם קטיפתי.

עולם הממרחים המתוקים צומח בשנים האחרונות, כאשר הסגמנט המוביל את הצמיחה הוא ממרחי האגוזים. בשטראוס זיהו את הפוטנציאל וטכנולוגי המזון פיתחו מוצר חדש, ממרח פרימיום ראשון של המותג עלית, המבוסס על החטיף האהוב.

פסק זמן, אשר הושק לראשונה בשנת 1982, לקח על עצמו את התפקיד להזכיר לנו, שמדי פעם כדאי לקחת הפסקה מהאינטנסיביות בשביל רגע מתוק ואישי. כמו בחטיף גם הממרח החדש משלב בין הטעמים של אגוזי לוז וקקאו המשדרגת את הסנדוויץ'.

הממרח מגיע בצנצנת עם תווית בצבעי המותג פסק זמן ובשני גדלים (350 גרם ו- 700 גרם).

כשרות גבוהה כל השנה: בד"צ העדה החרדית לימוה"ש, בד"צ בית יוסף לפסח.

טעים מומלץ.
מאת: שרית יוכפז

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה