שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום ראשון, 13 במאי 2018

באווירת שבועות סטארקיסט מציעה: טונה מעושנת בטעם ממכר מאת: שרית יוכפז



באווירת  שבועות סטארקיסט מציעה:

טונה מעושנת בטעם ממכר


שומרים על תזונה מאוזנת, בריאה וחגיגית
 בארוחת חג השבועות עם טונה סטארקיסט

חג השבועות הקרב מאופיין בחגיגת טעמים נפלאים של שילוב מוצרי דגים חלב ויין לשמחת החג. בארוחת החג נשכחת ההקפדה על תזונה מאוזנת ובריאה. הארוחות נערכות בחיק המשפחה והחברים באווירה שמחה ובשל כך הארוחות מתארכות ואנו מוצאים את עצמנו אוכלים אלפי קלוריות עתירות שומן. הגבינות השמנות המצויות היום בשוק מכילות כמות רבה של קלוריות ולכן ההמלצה היא לשים את הדגים כמרכיב עיקרי ומזין בארוחה.
דגים מהווים חלק חשוב בהמלצות לתזונה נכונה ובריאה הם עשירים בחלבון איכותי המכיל את כל חומצות האמינו החיוניות, ומקור טוב לוויטמינים רבים כגון ויטמינים מקבוצה B, והם עשירים במינרלים כגון אשלגן, מגנזיום, סלניום, אבץ, וברזל. בנוסף, דגים עשירים ברכיב חיוני ביותר חומצות השומן מסוג אומגה 3 אשר תועלתן הבריאותית נקשרת להפחתת סיכון למחלות רבות כגון: מחלות לב וכלי דם, מס' סוגי סרטן. ספציפית, אומגה 3 נקשרה לשיפור מצב הרוח, שיפור יכולת למידה ותתכן אף השפעה לטובה בילדים עם בעיות קשב וריכוז בטונה יש יותר חלבון משומן וזה מסייע להפחתה במדדי דלקת, ולהורדה של רמות הטריגליצרידים בדם כתוצאה מאכילת שומן טרנס

המלצות למתכונים שיעשו לכם את החג לטעים במיוחד
אם אתם עדיין לא סגורים על התפריט לארוחת החג, ונמאס לכם מפשטידות גבינה ופסטות?
צרפנו לכם 3 מתכונים ייחודיים עם טוויסט מקורי עשירים בחלבון וטעימים במיוחד להכנה מהירה בקלי קלות!
הקלוריות באחריותכם...

קבב טונה בפלפל חריף כוכב הארוחה

רכיבים ל-4 מנות:
2 קופסאות טונה סטארקיסט עם פלפל חריף, מסוננות היטב
2 נתחי פילה של דג (לבחירה) ללא עצמות – טחון או קצוץ דק בסכין
1 גזר- קצוץ או מגורד בפומפיה
כף גרעיני חמנייה
1-2 גבעולי סלרי קצוצים
2 פרוסות לחם יבש, חתוך לקוביות קטנות (בלי ה"קשה" של הלחם)
1 ביצה – טרופה
חופן עלי כוסברה קצוצה
לרוטב:
3 כפות מיונז
צלפים לפי הטעם
3 שיני שום קצוצות
בצל סגול בינוני – קצוץ דק
חצי קולורבי קצוץ דק
3-4 כפות של יין לבן
קליפת לימון מגורדת
אופן ההכנה:
בקערת ערבוב לערבב את המצרכים
ליצור קבבים קטנים
לצלות בגריל או במחבת (אפשר גם למרוח בשמן זית ולאפות בתנור)

לרוטב – לערבב את החומרים, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולהגיש בצד



סלט בורגול עדשים, גזר וטונה בשמן זית כתית מעולה

רכיבים
קופסא של סטארקיסט נתחי טונה בהירה בשמן זית כתית מעולה
2 כוסות בורגול מושרה במים חמים
1 כוס עדשים חומות
3 כפות שמן קנולה
2 בצלים קצוצים
2 גזר קלוף ומגורד
3 כוסות מים רותחים
מלח
פלפל
כמון

אופן הכנה
1.      משרים את הבורגול במים חמים כשעה. שוטפים ומסננים היטב.
2.      מטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים ומוסיפים את העדשים והמים.
3.      מרתיחים את המים, מוסיפים את המלח, הפלפל והכמון ומנמיכים את האש לאחר הרתיחה.
4.      מבשלים במשך 30 דקות להוסיף את הבורגול והגזר, מערבבים ומכבים את האש. משאירים מכוסה במשך 10 דקות, מוסיפים את נתחי הטונה ומערבבים קלות.



מאפה חגיגי במילוי טונה ופסטו

מצרכים:

1חבילת בצק עלים מופשר לפי הוראות ההכנה שעל האריזה
3 כפות פסטו גדושות
2 קופסאות טונה סטארקיסט עם פלפל חריף – מסוננות
100 גרם פרמזן מגורר
ביצה טרופה להברשת המאפה
לקישוט – שומשום, קצח או פרג
אופן ההכנה:

  1. ליצירת צורת כוכב, חותכים את בצק העלים לרוחבו, לשני חלקים.
  2. בשני החלקים, מסמנים עיגול בעזרת תבנית עגולה, חותכים את שולי הבצק בסכין חדה לקבלת עיגול מושלם.
  3. מעבירים עיגול בצק אחד לתבנית מרופדת בנייר אפיה, מורחים באופן אחיד פסטו על עיגול הבצק, מפזרים טונה וגבינה.
  4. מניחים את עיגול הבצק השני מעל, בדייקנות.
  5. לוקחים כוס ומניחים במרכז עיגול הבצק.
  6. בעזרת סכין חדה חותכים חתכים שווים בבצק עד לשפת הכוס- חותכים ארבעה חתכים במרחקים שווים, ולאחר מכן חותכים שלושה חתכים נוספים בכל רבע.
  7. מסירים את הכוס מהבצק, תופסים ב2 ידיים 2 משולשי בצק, ומסובבים אותם לכיוונים מנוגדים ומחברים כל 2 קצוות ביחד, כך ממשיכים הלאה.
  8. את הקצוות מקפלים קלפי פנימה, כדי ליצור צורה עגולה למאפה.
  9. מברישים בביצה טרופה, מפזרים שומשום, ומעבירים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
  10. אופים עד להזהבה, כ- 20 דקות.
  11. מגישים חם על צלחת הגשה.


סטארקיסט הוא מותג הטונה המוביל בישראל הפועל החל מ-1999. החברה מקפידה על דייג של דגי טונה הגדלים בטבע ועל שיטות דיג העומדות בתקנים המחמירים של האיחוד האירופי. סטארקיסט מקפידה לא רק על בריאות המוצרים וטעמם אלא גם על הקפדה יתרה בנושאי בטיחות, איכות ובקרה. חומרי הגלם אותם סטארקיסט בוחרת למוצריה הינם חומרי גלם מובחרים- החברה משתמשת רק בפילה של הטונה, החלק האיכותי ביותר. מגוון מוצרי החברה הם ללא חומרים משמרים, מכילים חלבון קל ואיכותי לעיכול ומהווים מקור מצוין לוויטמינים ומינרלים. לפרטים נוספים: http://www.starkist.co.il/

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה