שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום שני, 11 ביוני 2018

הרבלייף מציעה לקיץ 2018 שייקים בטעמים וניל ושוקולד/ מאת: שרית יוכפז



הרבלייף מציעה לקיץ 2018
שייקים בטעמים וניל ושוקולד
+
מתכוני קיץ  להכנת שייקים  בבית

חברת התזונה הבינלאומית, הרבלייף, המעודדת ומקדמת אורח חיים בריא ופעיל, מציעה לקיץ 2018, שייקים על בסיס וניל ושוקולד.

השייקים של הרבלייף מהווים ארוחה מאוזנת, מזינה וטעימה ומגיעים בצורת אבקה עשירה בחלבונים, ויטמינים ומינרלים. המשקאות יכולים להוות תחליף טעים, מגוון, מאוזן וכשר לארוחה שלמה המכילה את כל רכיבי המזון, להם זקוק הגוף.

לדברי פרופ' דיוויד היבר, יו"ר המכון התזונתי של חברת הרבלייף והוועדה התזונתית המייעצת של החברה: "אנשים צורכים ביום כ-15% חלבונים, בעוד שהרמה האידיאלית המומלצת לצריכה היא כ-30% - משקאות החלבון של הרבלייף, מהווים תחליף לכמות החלבונים היומית".

אבקות השייק מהוות פתרון קל ונוח לקבל ארוחה מאוזנת, בפחות משתי דקות.

מחיר מומלץ לצרכן: 197.20 ₪ ל-550 גרם (כ-21 מנות משקה).

כמות הקלוריות במנת משקה : 221 קק"ל.
כמות החלבון במנה : 17.4 גרם.
הערכים מתייחסים למנה על בסיס של 250 מ"ל חלב דל שומן 1.5%.

השייקים כשרים. קיים שייק וניל כשר למהדרין.




מתכון להכנת שייק וניל שקדים ואפרסק :

מרכיבים:

2 כפות תערובת אבקה להכנת משקה בטעם וניל
250 מ"ל חלב שקדים
אפרסק קטן
1/4 כפית תמצית שקדים
מספר חתיכות ג'ינג'ר

אופן ההכנה: מניחים את כל המרכיבים בבלנדר ומערבלים עד שקוביות הקרח מרוסקות היטב. קוביות הקרח הן אופציה לא חובה .

ניתוח תזונתי :
קלוריות: 319
חלבון: 20 גרם
שומן: 9 גרם
פחמימות : 35 גרם

מתכון להכנת שייק חלבון עם חלב שקדים ושוקולד :

מרכיבים:

2 כפות תערובת אבקה להכנת משקה בטעם שוקולד
3 כפות מדידה אבקת חלבון
1 כוס חלב שקדים לא ממותק
3-5 קוביות קרח

אופן ההכנה: מניחים את כל המרכיבים בבלנדר ומערבלים עד שקוביות הקרח מרוסקות היטב. קוביות הקרח הן אופציה לא חובה.

ניתוח תזונתי :
קלוריות: 170
חלבון: 21 גרם
מומלץ

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה