שרית יוכפז בעלת המגזין

שמי שרית יוכפז.
אני עתונאית מזה עשרים וחמש שנים.
אני בוגרת אונברסיטת בר אילן תעודת הוראה, הסטוריה וספרות, והמכללה למנהל למדתי תקשורת..
בעלת תעודת עיתונאית של "אגודת העיתונאים תל אביב", ו"אגודת העיתונאים הממשלתית".
כתבתי בעיתונות ארצית, מגזינים לנשים ולתיירות, מקומונים ואתרי אינטרנט.
הגשתי מזה 10 שנים פינה ברדיו קול חי FM93 בנושא תיירות תרבות וארועים מיוחדים.
בהמשך למדתי גם לימודי תעודה רפואה משלימה, איפור מקצועי (כדי שיהיה לי רקע לכתוב בנושאים הללו).
הרצאתי בנושאי תקשורת ועיתונות.
מתנדבת בשעות הפנאי ל"אגודה למען העיוור", ל"נשות הדסה" ומתנדבת למשמר האזרחי.
אוהבת ים, ספורט, בעלי חיים והום סטיילינג.

המגזין של שרית יוכפז

תוכלו למצוא המלצות למשפחה בנושאים הבאים: אופנה, טיפוח ויופי, אקססוריז, בריאות, צרכנות, חדש על המדף, ספרים, תרבות, הצגות, סרטים, תערוכות, תיירות, טיולים יפים, ספא, מסעדות, לייף סטייל, סקירת על מסיבות עיתונאים ועוד...

שרית יוכפז

שרית יוכפז

חפש במגזין זה

רשומות פופולריות

ארכיון המגזין

יום ראשון, 10 ביוני 2018

מתכון לכדורי תפוח אדמה וגבינה באדיבות המותג מאסטר שף - מאת שרית יוכפז



מתכון לכדורי תפוח אדמה וגבינה
באדיבות המותג מאסטר שף

המותג מאסטר שף מציע מתכון להכנת כדורי תפוח אדמה וגבינה מטוגנים לארוחה קלה להכנה, טעימה, ומהירה. מתאים לאירוח, לארוחת צהריים מהנה לכל המשפחה או סתם כנשנוש.

אביזרים :
מחבת
קערה לערבוב

מצרכים לציפוי:
1 כוס תערובת ציפוי נאגטס מאסטר שף
1/2 כפית מלח
3/4 כוס מים

מצרכים לכדורים:
4 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים ומרוסקים
חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף
4 כפות בצל מטוגן של מאסטר שף
3 כפות טימין- רק העלים
כפית מלח
כפית פלפל שחור
100 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 ביצה
לטיגון: שמן קנולה




להגשה:
מיונז בטעמים, רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

בקערה מניחים את תפוחי האדמה המרוסקים, פירורי לחם, בצל מטוגן, טימין,  מלח, פלפל שחור, גבינה מגוררת והביצה. מערבבים הכל לעיסה אחידה, יוצרים כדורים ומכניסים להקפאה של שעה . לאחר כשעה מכינים את בלילת הנאגטס לפי הוראות ההכנה, טובלים את הכדורים בנאגטס ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה, מניחים על נייר סופג.
מגישים לצד מיונז הולנדי ורוטב צ'ילי תאילנדי מתוק של מאסטר שף.
צילום-אפיק גבאי
בתאבון.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה