יום ראשון, 26 באוגוסט 2018

דנונה משיקה יוגורט פרו מועשר בחלבון במרקם קרמי במיוחד בשני טעמים: תות ואפרסק מומלץ. מאת: שרית יוכפז




קטגוריית החלבון - עכשיו גם במרקם קרמי מפנק
דנונה משיקה יוגורט פרו מועשר בחלבון במרקם קרמי במיוחד בשני טעמים: תות ואפרסק



שטראוס מובילה את החדשנות בתחום המוצרים העשירים בחלבון כחלק מטרנד גלובאלי. כעת ניתן להשיג את דנונה פרו בגביע חדש ובמתכונת קרמית  במיוחד  עם  חתיכות פרי המשולבות ביוגורט. בדנונה פרו קרמי 12 גרם חלבון לעומת 10 גרם חלבון הקיים בדנונה פרו בגביע הרחב.
טעים. בריא זו הייתה ארוחת 

הסדרה החדשה מהווה פתרון אידאלי לעוסקים בפעילות גופנית מסוגים שונים המחפשים פתרון טעים, נוח וזמין לצריכת החלבון היומית ובמיוחד לאוהבי המרקם הקרמי והמפנק יותר.



על פי סקר שערכו בשטראוס עולה כי 62% מבני 18 ומעלה מגדירים עצמם עוסקים בפעילות גופנית לפחות פעם בשבוע, 37% מדווחים על שלוש פעמים בשבוע לפחות. מבין המתאמנים, 81% אומרים שהם נוהגים לאכול לאחר אימון ו-78% סבורים שיש לאכול חלבון לשם חיזוק ובניית השרירים.

טעים. בריא זו הייתה ארוחת    הבוקר שלי מומלץ.

מאת: שרית יוכפז

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עיריית תל אביב- יפו: סדרי פסח קהילתיים וציבוריים בצל מלחמת חרבות ברזל מאת שרית יוכפז

                                                       צילום:   רועי דוד                                                                עירי...