יום שלישי, 25 ביוני 2013

טבעול נכנסת לעולם האפייה ומציגה קטגוריה חדשה ונכנסת לעולם האפיה ומציגה חדשנות עולמית. מאת:שרית יוכפז

טבעול פותחת קטגוריה חדשה ונכנסת לעולם האפייה. משיקה מאפינס אישיים עם ירקות.
מדובר בחדשנות עולמית בה השקיעה החברה כ- 10 מליון ₪ בהקמת קו ייצור חדש ופיתוח המוצרים.
בשלב הראשון יושקו ארבעה מוצרי מאפינס עם תירס, עגבניות וזיתים, ברוקולי ובצל וכרישה.
טבעול נכנסת לעולם האפייה עם קטגוריה חדשה ומציגה חדשנות עולמית.
בימים אלה משיקה החברה סדרת מוצרים חדשה: מאפינס מלוחים אישיים המבוססים על ירקות.
הסדרה החדשה הינה סדרת המוצרים האפויה הראשונה של טבעול, וכוללת ארבעה מאפינס אישיים המבוססים על ירקות איכותיים שונים: מאפינס תירס, מאפינס עגבניות וזיתים, מאפינס ברוקולי ומאפינס בצל וכרישה.
עד כה הציעה טבעול מוצרים המתאימים בעיקר כמנה עיקרית בצלחת.
אך עם השקת סדרת מאפינס הירקות החדשה, פותחת טבעול הזדמנויות צריכה חדשות עבור לקוחותיה.
את המאפינס ניתן לאכול כחלק מארוחת הערב, כנשנוש בין ארוחות, כארוחה קלה ברגעי רעב מזדמנים או אפילו
On the go בדרך לחוג, לפגישה או כארוחת בוקר קלה בדרך לעבודה.
סדרת המאפינס ירקות של טבעול הינה חדשנות עולמית בעולם המזון הקפוא המוכן.
כך היה גם עם המוצר הראשון של טבעול, שניצל מן הצומח וכן עם המצאת שניצל התירס.
טבעול גם פיתחה את השניצל הדק הראשון בעולם, שלאחר מכן גם אומץ על ידי חברות המייצרות שניצל עוף.

לדברי ליאת קידר-פייגין, סמנכ"ל השיווק בטבעול: "סדרת המאפינס החדשה של טבעול היא צעד גדול קדימה בקטגוריית האוכל המוכן.
הרעיון נולד לאחר בחינה מעמיקה של טרנדים קולינאריים עכשוויים המתייחסים לחשיבות ההולכת וגוברת לצריכת ירקות ושילובם בתפריט היומי.
מגזינים בינלאומיים כמו גם שפים כדוגמת ג'יימי אוליבר הציעו את הגרסאות שלהם למאפינס המשלבים ירקות טריים ואיכותיים. בישראל, טרנד האפייה הביתית הולך וגובר ורצינו להתחבר אליו גם כן.
המוצרים מבוססים על מתכון ביתי.
בפיתוח המוצרים המטרה היתה להעביר את תחושת הביתיות הלאה לצרכנים.
מדובר במוצרים שצרכנים יודעים להכין בעצמם, יחד עם זאת הכנתם בבית כרוכה בהשקעת זמן לא מבוטלת בהכנה ואפיה.
סדרת המאפינס של טבעול מאפשרת ליהנות ממוצרים אפויים, עם טעם וניחוח ביתיים בקלות ובמהירות." 
טבעול מחזיקה היום בכ- 56.5% משוק תחליפי הבשר בישראל ומשווקת את מוצריה בעוד 13 מדינות ברחבי העולם.



                                                            צילם: יוסי  סאליס
עוד מוסיפה ליאת קידר-פייגין:
"את רוב מוצרי טבעול אוכלים היום כולם בין אם בארוחת הצהריים או בארוחת הערב.
עם סדרת המאפינס החדשה אנו מאפשרים לצרכנים לגוון את התפריט היומי עם מאפי ירקות אישיים וטעימים, וליהנות ממוצרי טבעול כנשנוש בין הארוחות, ככיבוד קל לאורחים או כתוספת למנה עיקרית.
אנו נמצאים בעידן בו במרבית המשפחות שני ההורים עובדים עד שעות מאוחרות ולכן קיים צורך אמיתי בפתרונות מזינים, טעימים וקלים להכנה לשולחן האוכל המשפחתי. "
אריזות הסדרה עוצבו בקו גרפי חדש ושונה מהקו המסורתי של טבעול. כל מאפה אישי ארוז בנפרד בתוך מאנג'ט הניתן לשימוש בעת החימום בין אם בטוסטר אובן, במיקרו או בתנור.

"סדרת המאפינס ירקות של טבעול" כוללת: מאפינס תירס, מאפינס עגבניות וזיתים, מאפינס ברוקולי ומאפינס בצל וכרישה. מחירי מומלץ לצרכן: 24.9-26.9  ₪ (12 יח' באריזה). כשרות: רבנות נהריה.

מומלץ וטעים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

חברת "אחוה" משיקה סדרת עוגיות מזרחיות חדשה בטעם קלאסי, שום ובצל ועם זעתר. מאת שרית יוכפז

  צילום  יעל האן  רוח מזרחית חדשה במדף העוגיות המלוחות חברת " אחוה " משיקה סדרת עוגיות  מזרחיות חדשה בטעם קלאסי , שום ובצל  ו...