מותג שוופס מציג מתכוני קוקוטיילים חורפיים למסיבות הסילבסטר- מאת: שרית יוכפז
Mint and Honey
רכיבים:
50 מ”ל וויסקי
10 מ”ל אמארטו (ליקר שקדים)
25 מ”ל סירופ דבש
חופן נענע
שוופס ביטר למון (לסגירה)
אופן ההכנה: מכניסים לתוך שייקר עם קרח את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומסננים לכוס גבוהה מלאה קרח. מוסיפים שוופס ביטר למון עד למעלה.
לקישוט: זר נענע
Sweet Manhattan
רכיבים:
45 מ”ל ויסקי (עדיפות לבורבון)
15 מ”ל וורמוט אדום
שוופס ג’ינג’ר אייל (לסגירה)
אופן ההכנה: מכניסים לתוך שייקר עם קרח את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומסננים לכוס גבוהה. מוסיפים שוופס ג'ינג'ר אייל עד למעלה.
לקישוט: מניפת תפוח אדום ודובדבן
After the Rain
רכיבים:
40 מ”ל וודקה
25 מ”ל מיץ תפוזים
25 מ”ל שוופס טוניק
6 עלי נענע יפים
אופן ההכנה: מוזגים את כל הרכיבים לכוס מאג (כולל עלי הנענע). מוסיפים קרח כתוב ומערבבים היטב.
לקישוט: 3 עלי נענע, אבקת סוכר, שבלול מקליפת תפוז או אשכולית.
King’s Tea
45 מ”ל ג’ין
15 מ”ל בחרובקה (ליקר עשבים)
15 מ”ל מונין תה לימון
15 מ”ל מיץ לימון
15 מ”ל מי סוכר
שוופס ג’ינג’ר אייל (לסגירה)
אופן ההכנה: מכניסים לתוך שייקר עם קרח את כל הרכיבים, מערבבים היטב ומסננים לכוס גבוהה. מוסיפים שוופס ג'ינג'ר אייל עד למעלה.
לקישוט: שיפוד לימונים סינים
צילום: ג'וסי הפקות.
מאת: שרית יוכפז
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה