מתכונים קלים, קרים ומרעננים למשקאות מצננים, בשילוב חליטות הגן הקסום של ויסוצקי
משוגעים על חליטת חמדת השקד? אפשר להכין ממנה משקה מפנק!
גרניטה חמדת השקד
1/2 כף ממרח שקדים חלק
1/3 כוס (80 מ"ל) חלב שקדים
1/3 כוס אגוזי פקאן מסוכרים
5 כפיות (25 מ"ל) מי סוכר (להכנת מי הסוכר יש להמיס סוכר במים ביחס של 1:1)
1/3 כוס קרח
להגשה: קצפת
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל מרכיבי המשקה לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרק חלק
- מוזגים את המשקה לכוס הגשה גבוהה, מקשטים עם קצפת ומגישים
ורוד זה הצבע שלכם?
חליטת קוקוס ומנגו פסיפלורה קרה ומרעננת
חליטת קוקוס ומנגו פסיפלורה
אופן ההכנה:
- שמים את קוביות הקרח בכוס ההגשה ומוזגים אליה את הסירופ והחלב
- מוזגים לכוס את חליטת התה ומערבבים מעט
- מקשטים עם קצפת ושברי קוקוס קלויים ושותים!!
wanna bubble things up?
קבלו מתכון לגזוז מבעבע של לימונענע ופירות בסגנון TLV
גזוז לימונענעת גינה
1/3 כוס קרח
1 נקטרינה/ אפרסק חתוכים לרבעים
3-4 אוכמניות טריות
גבעולי טימין, רוזמרין ומרווה טריים
1/3 כוס (80 מ"ל) סודה
אופן ההכנה:
- מניחים את קוביות הקרח בכוס ההגשה
- מוסיפים את רבעי הנקטרינה והאוכמניות. מעמידים בצמוד לדפנות הכוס את גבעולי הטימין, הרוזמרין והמרווה
- מוזגים לכוס ההגשה את חליטת הלימונענע ואת הסודה, מערבבים ומגישים
לימונדת פירות יער ורודה
אופן ההכנה:
- שמים בכוס הגשה את קוביות הקרח ומוזגים אליה את מיץ הלימון
- מוזגים לכוס את החליטה המצוננת (במידה ורוצים – ניתן להמתיק אותה בדבש או אגבה בזמן ההכנה) ומערבבים
- מוסיפים את האוכמניות הטריות ומגישים
הכי הכי מרענן ביום חם- ברד קר ומצנן
ברד לימונית לואיזה בנגיעות מלון
אופן ההכנה:
- מעבירים את קוביות המלון ומיץ הלימון למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. במידה ורוצים להמתיק, ניתן להוסיף דבש או אגבה.
- שמים את קוביות הקרח בכוס ההגשה ומוזגים אליה את מחית המלון
- מוזגים לכוס את חליטת התה
- מקשטים עם קוביות מלון ועלי נענע ומגישים
ברד הילולי פירות עם מנגו ופירות יער
מצרכים:
3/4 כוס (180 מ"ל) חליטת הילולי פירות מרוכזת ומצוננת (2 שקיקים על 3/4 כוס מים רותחים)
כוס פירות יער קפואים
חצי כוס מנגו קפוא
100 מ"ל מים
לקישוט: קוביות מנגו ונענע
אופן ההכנה:
1. מכניסים את כל מרכיבי המשקה לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרק חלק
2. מוזגים את המשקה לכוס הגשה גבוהה, מקשטים עם מלון ונענע ומגישים
צילום ויסוצקי.
תהנו.
שרית יוכפז
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה