יום שלישי, 17 באוגוסט 2021

סדרת Smart Tools של סולתם מתרחבת ומציגה מגוון כלי בישול העשויים נירוסטה בשילוב סיליקון. בתוספת מתכונים. מאת: שרית יוכפז

 

 

סדרת Smart Tools של סולתם מתרחבת ומציגה מגוון כלי בישול העשויים נירוסטה בשילוב סיליקון 

 

 

המטבח הוא האזור העמוס ביותר בבית, המקום בו אנו מבלים זמן רב בהכנת אוכל לבני משפחתנו. לעיתים הבישול יכול להיות תהליך ארוך ומבולגן, אך שימוש בכלים חכמים ונכונים יכול לייעלו פלאים. רשת 'סולתם' מרחיבה את סדרת Smart Tools, ומציגה כלים חכמים, חדשים ומעוצבים בכדי לעזור לנו לנצל את זמן הבישול בתבונה, על מנת להקל על חיי היומיום שלנו במטבח ובמקביל גם לשמור על חיי המדף של הכלים לאורך זמן.

 

מגוון הכלים החדשים בסדרת smart tools משלבים סיליקון ואף תכונות ומאפיינים של מספר כלים יחד.

 

כלי הבישול החדשים המתווספים לסדרה משלבים נירוסטה אל חלד וסיליקון איכותי והם בעלי יתרונות רבים:

·        קצה הכלים עשוי סיליקון איכותי ובכך הם ניתנים לשימוש עם כלים בעלי ציפוי נון סטיק ואף בכלי נירוסטה להגנה ולמניעת שריטות.

·        עמידים בחום גבוה עד לטמפ' של 220 מעלות.

·        הכלים מתאימים לשטיפה במדיח כלים.

·        חזקים במיוחד ועמידים בשימוש לאורך זמן.

 

בסדרה מגוון רחב של כלים כגון: מצקת, כף מחוררת, כף פסטה, תרווד לצד, מלקחיים, משטח חיתוך דו כיווני, סכומון נירוסטה ומועך תפוחי אדמה.

 

הכלים מגיעים בשני צבעים, אדום ואפור, כאשר קצה הכלי הצבעוני עשוי סיליקון עמיד ואיכותי.

טווח מחירים : 75-145 ₪.

 

 

להשיג ברשת חנויות 'סולתם' ובחנויות כלי בית ומטבח המובחרות

ובאתר האינטרנט: https://soltam.co.il/






 

 פילה דג עם קרם עגבניות שרי ופלפל אדום קונפי

 מתכון מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל, צילום גל בן זאב באדיבות סולתם

 

רשימת חומרים ל-4 מנות:

4 יחידות פילה לברק חתוך לחצי לרוחב

שמן זית לפי הצורך

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

לרוטב:

¼ קילו עגבניות שרי אדומות ומתוקות

2 שיני שום קלופות

¼ כוס שמן זית

2 כפות רסק עגבניות

1 כף רוטב אריסה

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

לקונפי:

12 יחידות פלפלוני סוויט בייט אדומים

8 יחידות שיני שום קלופות

½ כוס שמן זית

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. לקונפי:
  2.  בצלחת קטנה מבשלים את כל המרכיבים עד ששיני השום והפלפלונים מתרככים.
  3. לרוטב: מבשלים במחבת את כל הרכיבים, כשהעגבניות מבושלות טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון לקרם חלק מאוד. אם יש צורך, מסננים בעזרת מסננת.

  4. לקראת ההגשה צולחם את הדג: מחממים שמן זית בסוטאז׳, מניחים את פיסות הדג על הצד של העור, כך שהעור כלפי המחבת והבשר כלפי מעלה.

  5. מתבלים וצולים על להבה בינונית עד שצבע הבר מתחיל להשתנות ללבן אטום.

  6. מוציאים מן הסוטאז׳ ומניחים בצד.
  7. מוסיפים למחבת את קרם העגבניות, מביאים לסף רתיחה.
  8. הופכים את נתחי הדג פנימה כך שהבשר יהיה כלפי הרוטב ואילו העור הפריך כלפי מעלה.
  9. מפזרים בין פיסות הדג את קונפי הפלפלים ומגישים.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

לראשונה בישראל: מדרסי פרימיום בהתאמה אישית בלי לצאת מהבית!חברת 'נטסטפ' מביאה את מדרס הפרימיום הדק והמתקדם בעולם, מאת שרית יוכפז

  לראשונה בישראל: מדרסי פרימיום בהתאמה אישית בלי לצאת מהבית!   חברת 'נטסטפ' מביאה לראשונה בישראל את מדרס הפרימיום הדק והמתקדם...